Δείτε πότε ανοίγει το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων για χιονοδρομία
Από την Τρίτη 13 Ιανουαρίου θα λειτουργούν οι πιστές «Ερμής«, «Θέτις», «Αχιλλέας» και «Στύγα»
Η έντονη ποσότητα χιονιού που έπεσε στα Καλάβρυτα, τόσο χθες, όσο και σήμερα. πρόσθεσε πολλούς πόντους χιονιού στην περιοχή και έδωσε την ώθηση στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων για να ανοίξει πιστές για χιονοδρόμια.
Από το πρωί έγιναν οι απαραίτητες τεχνικές εργασίες από τους υπεύθυνους, (επίστρωση χιονιού κ.α.) και έτσι πλέον την Τρίτη 13 Ιανουαρίου θα ανοίξουν τέσσερις πιστές , οι «Ερμής«, «Θέτις», ο «Αχιλλέας» και η «Στύγα».

Όπως ανακοίνωσε το κέντρο, οι αναβατήρες «Ερμής» και «Θέτις» θα είναι αποκλειστικά για Χιονοδρόμια, ενώ ο αναβατήρας «Αχιλλέας» θα ανοίξει μόνο για βόλτα επισκεπτών και είναι σίγουρο ότι το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει μεγάλη επισκεψιμότητα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Το έξυπνο κόλπο με το κουκούτσι αβοκάντο που όλοι πετάμε: Πώς να το μετατρέψετε σε ένα υπέροχο αξεσουάρ κήπου!
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
Η «Κουζίνα Αγάπης» στην Πάτρα δεν κάνει διακοπές ΦΩΤΟ
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Η Huawei δείχνει τον δρόμο: Το τέλος των μεγάλων κινητών;
