Δένδιας από ΣΕΘΑ: Ατζέντα 2030 και νέο δόγμα για τις Ένοπλες Δυνάμεις
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας μίλησε στη Σχολή Εθνικής Άμυνας για τη στρατηγική του 2030, θέτοντας στο επίκεντρο τις προκλήσεις και τη νέα πορεία αναδιοργάνωσης των Ενόπλων Δυνάμεων.
Στη Σχολή Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ) βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, όπου απηύθυνε ομιλία στους σπουδαστές, παρουσία του Διοικητή της Σχολής, Αντιστράτηγου Αθανάσιου Σαρδέλλη.
Ο κ. Δένδιας ανέπτυξε την “Ατζέντα 2030” για την αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων, παρουσιάζοντας το στρατηγικό σχέδιο της επόμενης δεκαετίας, με έμφαση στις νέες προκλήσεις που διαμορφώνουν το σύγχρονο περιβάλλον ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή.
Στη Σχολή Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ) όπου μίλησα στους σπουδαστές της, παρουσία του Διοικητή της Αντιστράτηγου Αθ. Σαρδέλλη, για την «Ατζέντα 2030» και την αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων.
Στη συνέχεια, απάντησε σε ερωτήσεις των σπουδαστών, καλύπτοντας ευρύ φάσμα θεμάτων που άπτονται της αμυντικής πολιτικής της χώρας και των στρατηγικών προτεραιοτήτων για την ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της Ελλάδας.