Δυο νεκροί από την κακοκαιρία – ΒΙΝΤΕΟ Η στιγμή που τέραστιο κύμα «καταπίνει» Λιμενικό
Μια γυναίκα στη Γλυφάδα και ένας λιμενικός στο Παράλιο Αστρος, στην Αργολίδα, τα θύματα της κακοκαιρίας.
Σε βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή της θανατηφόρας παράσυρσης του 52χρονου λιμενικού στο Παράλιο Αστρος, στην Αργολίδα κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας την Τετάρτη 21/01/2026.
Στο βίντεο φαίνεται τεράστιο κύμα που ξεπερνά τα 5 μέτρα να χτυπά και παρασύρει τους δυο λιμενικούς που εκείνη την ώρα εκτελούσαν περιπολία, στο πλαίσιο ελέγχου δεσίματος των σκαφών.
Αμέσως σήμανε συναγερμός για τη διάσωσή τους. Ο λιμενικός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του λιμενικού, εν ώρα καθήκοντος εξέφρασε ο υπουργός Ναυτιλίας Βασίλης Κικίλιας. «Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συναδέλφους του λιμενικού μας που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος στο Παράλιο Άστρος.
Δύσκολο και επικίνδυνο καθήκον, που τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής υπηρετούν καθημερινά, για την πατρίδα και την προστασία όλων μας, ρισκάροντας τη ζωή τους.
Στη Γλυφάδα, 56χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις από πυροσβέστες, όταν εγκλωβίστηκε σε όχημα παρασυρόμενη από ορμητικά νερά.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών στη Βυρωνική Εταιρεία ΦΩΤΟ
Game of Thrones Aegon’s Conquest: Έρχεται η πρώτη ταινία του Westeros
Ανθρωπομορφισμός στην Τεχνητή Νοημοσύνη: Η σύσταση του Associated Press και η συζήτηση για την ευθύνη
Τα Εκπαιδευτήρια Κοτρώνη συγχαίρουν την ομάδα του NextGenMinds ΦΩΤΟ
Ερευνητές της AI προειδοποιούν για την superintelligence «Είναι τόσο επικίνδυνη όσο ακούγεται»
