Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δόθηκε απάντηση για την εμπλοκή τρίτου ατόμου στη δολοφονία της Καρολάιν ΒΙΝΤΕΟ

Ολοκληρώθηκε η ανάκριση για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς από τον ίδιο της τον σύζυγο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δόθηκε απάντηση για την εμπλοκή τρίτου ατόμου στη δολοφονία της Καρολάιν ΒΙΝΤΕΟ

Δεν προκύπτει η εμπλοκή δεύτερου προσώπου ή συνεργού στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον ίδιο της τον σύζυγο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά

Ολοκληρώθηκε η ανάκριση για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς από τον ίδιο της τον σύζυγο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Οπως αναφέρουν πληροφορίες, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του κατηγορουμένου τα τέλη Ιουνίου και την ολοκλήρωση του υλικού δικογραφίας, εκλήθη από τον ανακριτή ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και υπέγραψε το πέρας της ανακρίσεως.

Κατά συνέπεια δεν προκύπτει η εμπλοκή δεύτερου προσώπου ή συνεργού στην υπόθεση της δολοφονίας με τα μέχρι τώρα στοιχεία.

Εξελίξεις και στις επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Η προσωρινή επιμέλεια του παιδιού έχει δοθεί στους γονείς της Καρολάιν και μένει μαζί τους στην Αλόννησο. Οι γονείς του συζυγοκτόνου, όμως, έχουν συχνή επαφή με τη μικρή. Στην τελευταία δικάσιμο για την επιμέλεια, οι γονείς της Καρολάιν κατέθεσαν στο δικαστήριο μία πραγματογνωμοσύνη παιδοψυχιάτρου, που επισημαίνει ότι είναι απαραίτητο να περιοριστεί ο χρόνος του παιδιού με το περιβάλλον του δράστη.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, την ώρα που οι πατρικοί παππούδες της Λυδίας απέσυραν την αίτηση της συνεπιμέλειας, οι γονείς της Καρολάιν προσκόμισαν πραγματογνωμοσύνη παιδοψυχιάτρου στο δικαστήριο, κάτι για το οποίο δεν ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν.

Ο ειδικός επιστήμονας συστήνει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, «η μικρή Λυδία να βλέπει το λιγότερο δυνατό το περιβάλλον του δράστη γιατί αυτό αναμένεται να προκαλέσει σοβαρό στρες και άγχος στο παιδί».

Όπως εξηγεί ο ειδικός, η επικοινωνία της μικρής με την οικογένεια του δράστη αναμένεται να προκαλέσει σοβαρό στρες και άγχος και η μικρή δεν θα μπορέσει να το διαχειριστεί.

Τον τελικό λόγο για την επιμέλεια έχει το δικαστήριο, η απόφαση του οποίου θα βγει σε 2 μήνες. Οι γονείς του πιλότου βλέπουν το κοριτσάκι στην Αλόννησο το τελευταίο πενθήμερο του εκάστοτε μήνα.

Τι δηλώνει φίλη της Καρολάιν

«Μου ξύπνησαν άσχημες μνήμες ακούγοντας το ηχητικό του Μπάμπη στην αστυνομία καθώς μετά το 100 πήρε τηλέφωνο και εμένα». Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο τι δηλώνει φίλη της οικογένειας.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments