Φωτιά στη Φθιώτιδα: Νεκρός ο 67χρονος μελισσοκόμος που κάηκε προσπαθώντας να σώσει τα μελίσσια του
Έφυγε από τη ζωή μετά από πολυήμερη μάχη με τα τραύματά του στο νοσοκομείο της Αθήνας ο 67χρονος μελισσοκόμος που πήγε να σώσει τα μελίσσια του από την φωτιά που έκαιγε τη Φθιώτιδα με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά εγκαύματα, όπως μεταδίδει το LamiaReport.
Ο άνδρας κατέβαλλε υπεράνθρωπη προσπάθεια δίνοντας μάχη με τις φλόγες για να σώσει την περιουσία του και σύμφωνα με το τοπικό μέσο, άρπαξε φωτιά η μπλούζα του με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά και πολλαπλά εγκαύματα.
Αρχικά ο 67χρονος διακομίστηκε στο ΓΝ Λαμίας όπου διασωληνώθηκε και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό «Γεννηματάς» στην Αθήνα , όπου νοσηλευόταν στη Μ.Ε.Θ. δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Δυστυχώς, όμως δεν τα κατάφερε βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους και την τοπική κοινωνία του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πού πηγαίνει το σπέρμα όταν δεν γίνεται εκσπερμάτιση για πολύ καιρό;
Πως στέλνω πινέζα σε iPhone και Android
Στον Αγιο Νικόλαο Σπάτων ο Καραγκιόζης ΦΩΤΟ
Οι viral συνήθειες του TikTok που πέρασαν το τεστ των επιστημόνων
Η Apple πήρε το μάθημα της Meta και δεν θέλει να πάθει το ίδιο
Περισσότερα τμήματα στα Προγράμματα «Άθλησης για Όλους», στην Πάτρα
Το φρούτο «βόμβα» στη βιταμίνη C και τα οφέλη για την υγεία
Η παράσταση «Αρμα Θέσπιδας» του Περιφερειακού Θεάτρου Πάτρας στα Καραμεσινέικα ΦΩΤΟ
