Ηράκλειο: Συνελήφθη 58χρονος μετά από καταγγελία της πρώην συντρόφου του για απειλές
Η 43χρονη κατήγγειλε επανειλημμένα απειλητικά μηνύματα και τηλεφωνική παρενόχληση – Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί ο άνδρας
Στη σύλληψη ενός 58χρονου άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο Κρήτης, έπειτα από καταγγελία της 43χρονης πρώην συντρόφου του για απειλές και επαναλαμβανόμενη τηλεφωνική παρενόχληση.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε η γυναίκα στους αστυνομικούς, ο πρώην σύντροφός της επικοινωνούσε μαζί της επίμονα, στέλνοντάς της μηνύματα με απειλητικό περιεχόμενο. Όπως κατήγγειλε, η παρενόχληση συνεχιζόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα, προκαλώντας της φόβο για την ασφάλεια και τη σωματική της ακεραιότητα.
Η 43χρονη αποφάσισε τελικά να απευθυνθεί στην Αστυνομία και να περιγράψει όσα, σύμφωνα με την ίδια, βίωνε το τελευταίο διάστημα. Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 58χρονο και προχώρησαν στη σύλληψή του.
Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Ηρακλείου, ενώ η υπόθεση διερευνάται στο πλαίσιο της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς καθαρίζεις το κινητό χωρίς να χαλάσεις την οθόνη
Έχετε Galaxy SmartTag3; Δείτε πώς να το ρυθμίσετε και να εντοπίζετε κλειδιά και αποσκευές
Τιμή στη μνήμη του Μήτσου Ρεμπούτσικα στην Κάτω Αχαΐα.
Πώς μειώνεις τη σπατάλη τροφίμων στο σπίτι
Το ZERO PARADES: Director’s Cut κυκλοφορεί σήμερα σε PS5, Xbox και Switch 2
