Κούγιας για κόντρα με Σκορδά: «Μου είπαν ότι ξεπέρασε το 40% και την επόμενη μέρα μού έστειλαν λουλούδια»

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε σε μία παλαιότερη, τηλεοπτική… κόντρα με τη Φαίη Σκορδά.

kougias-skorda

Σε μία παλαιότερη, τηλεοπτική… κόντρα με τη Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε ο Αλέξης Κούγιας, αποκαλύπτοντας την πολύ επιτυχημένη… τηλεθέαση.

[contaisu_summary]

Στη έντονη διαφωνία που είχε πριν από περίπου έναν χρόνο με την Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας κατά την παρουσία του στην εκπομπή της Σίσσυς Χριστίδου στο MEGA.

Ο σχετικός διάλογος της παρουσιάστριας με τον γνωστό ποινικολόγο:

Κούγιας: Δεν ξέρω τι τηλεθέαση κάνατε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά έμαθα ότι ξεπεράσατε το 50%.

Χριστίδου: Δεν ισχύει! Νομίζω μόνο… ο Τριαντάφυλλος στο Survivor κάνει 60%.

Κούγιας: Σε μια εκπομπή του Λιάγκα, τότε που είχα έτσι στον αέρα μια διαφορετική άποψη με την κυρία Σκορδά, μου είπαν ότι ξεπέρασε το 40% και την επόμενη μέρα μού έστειλαν λουλούδια.

Ο Αλέξης Κούγιας είπε επίσης: «Όταν ο κόσμος ακούει κάτι που είναι αυθεντικό και το οποίο επαληθεύεται και στην πράξη πάρα πολλά χρόνια, προσέχει τις εκπομπές».

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125