Λάρισα: Έδιωξαν γυναίκα από εκκλησία λόγω προσωπικών διαφορών
«Να παρέμβει άμεσα ο μητροπολίτης και οι αρμόδιες Αρχές», ζητούν συγγενείς της καταγγέλλουσας
Άναυδος έμεινε ο κόσμος σήμερα το πρωί σε εκκλησία σε χωριό έξω από τη Λάρισα, όταν νεαροί συγγενείς του κεκοιμημένου που τελούνταν το σαρανταήμερο μνημόσυνο απομάκρυναν από τον Ιερό Ναό μία γυναίκα, επίσης, συγγενικό πρόσωπο του θανόντος με το οποίο είχαν κάποιες διαφορές.
Το περιστατικό φέρνει στη δημοσιότητα το ekklisiaonline, σημειώνοντας πως νεαροί της ζήτησαν επιτακτικά και με επιβλητικό και απειλητικό ύφος να φύγει, απειλώντας την ότι αν δεν το κάνει «θα σε δείρουμε…».
.
«Να παρέμβει άμεσα ο μητροπολίτης και οι αρμόδιες Αρχές», ζητούν συγγενείς της καταγγέλλουσας, ενώ η ίδια σύμφωνα με την ίδια πηγή, σημειώνει πως «κανείς δεν έχει δικαίωμα να διώξει κάποιον από δημόσιο χώρο και μάλιστα Εκκλησία. Πρόκειται για μία παράνομη πράξη που προσβάλει κυρίως τον Ιερό χώρο της Εκκλησίας αλλά και το πρόσωπο του πιστού που προσήλθε στο μνημόσυνο».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εργα αναβάθμισης στο κτίριο του Συλλόγου Καλουσίου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Το Android 17 δίνει περισσότερη δύναμη στο AI χωρίς να ανοίγει τα εταιρικά δεδομένα
Σάλος με την OpenAI: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη «τρύπωσε» στα αρχεία υγείας της Αυστραλίας
Ωράριο λειτουργίας του Πολιτικού Γραφείου του Ιάσονα Φωτήλα
Νέα απάτη χρησιμοποιεί το Claude Max ως δόλωμα για να κλέψει Google accounts
