Νέος Κόσμος: Συνελήφθη ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί μετά την ομηρία της μητέρας του
Συνελήφθη στον Νέο Κόσμο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί με όπλο μετά από επίθεση στη μητέρα του.
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο άνδρας που είχε οχυρωθεί στο σπίτι του στον Νέος Κόσμος, έχοντας στην κατοχή του όπλο, μετά από πολύωρη επιχείρηση που ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής.
Το περιστατικό ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης, όταν η 81χρονη μητέρα του κάλεσε τις αρχές, καταγγέλλοντας ότι δέχθηκε επίθεση από τον γιο της. Η ίδια κατάφερε να απομακρυνθεί από το διαμέρισμα, που βρίσκεται στην οδό Σουλιωτών, και να ζητήσει βοήθεια.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε στους αστυνομικούς, ο άνδρας βρισκόταν εντός της οικίας κρατώντας καραμπίνα, ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας.
Στο σημείο αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, μεταξύ των οποίων και στελέχη της ΟΠΚΕ, καθώς και ειδικός διαπραγματευτής, προκειμένου να διαχειριστούν την κατάσταση.
Λίγο μετά τις 09:30 το πρωί, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν επιχείρηση εισόδου στο διαμέρισμα και προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα.
Η 81χρονη φέρει εμφανή τραύματα, ενώ εξετάζονται οι συνθήκες του περιστατικού.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Προσωπικός Βοηθός: Πώς θα κάνετε αίτηση για 1.939 ευρώ τον μήνα
Η star του Χόλιγουντ που εφηύρε το Bluetooth και το WiFi και κανείς δεν την πίστεψε
Ιωάννα Τούνη: Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένειά της
Οι 4 Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά έως τα Χριστούγεννα 2026
Τα social media «καταβροχθίζουν» την τηλεόραση
Ο Ιστιοπλοϊκός της Πάτρας στο Aegean Regatta 2026
ΕΕΤΑΑ – Παιδικοί σταθμοί: Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα
Η Apple αποκάλυψε κατά λάθος τα AirPods με κάμερα
