Ο Φώτης Ζούμπος «πέταξε» τη μάσκα!
Ο Φώτης Ζούμπος που είχε τραυματιστεί στη μύτη στο φιλικό του Απόλλωνα με τον Αστέρα Τέμενης πλέον είναι καλά και παρακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «μελανόλευκων» χωρίς την προστατευτική μάσκα.
Παράλληλα τους τραυματισμούς, που τους ταλαιπώρησαν, ξεπέρασαν οι Μάρκου, Γεραμάνης και ο μοναδικός που ακόμη δεν είναι στο 100%, είναι ο Γιάννης Μολφέτας.
Πάντως και ο Γιάννης Μολφέτας, που για πολλούς λόγους είναι σημαντικός παίκτης, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής την Τετάρτη στο δυνατό φιλικό που θα παίξουν οι «μελανόλευκοι» στην Αμαλιάδα με τον Κόροιβο.
Εννοείται ότι θα αγωνιστεί ακόμη περισσότερο χρόνο και στο φιλικό που θα δώσει ο Απόλλων το Σάββατο στο κλειστό του γήπεδο στην Περιβόλα με τον Πρωτέα Βούλας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια πίσω – Πόσο ύπνο «κερδίζουμε»
Εκδρομή του Συλλόγου Αγίου Βασιλείου στην Πλατανιώτισσα ΦΩΤΟ
Apple: Δύο νέες λειτουργίες εντοπίστηκαν στη δοκιμαστική έκδοση του iOS 27
Συντάξεις: Γιατί έμεινε στα συρτάρια η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης
Η γέννηση της Θεοτόκου στην Κέρτεζη ΦΩΤΟ
