Ο Γιώργος Μπέσκος κατηγορεί τον Γιάννη Στουρνάρα για άκομψη παρέμβαση στο ΣτΕ για 13ο και 14ο μισθό
Τι αναφέρει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου στο κατηγορητήριό του κατά του του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας

Λάβρος κατά του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου Γιώργος Μπέσκος! Τον κατηγορεί για προκλητική παρέμβαση, έστω και έμμεσα, στο Συμβούλιο Επικρατείας, στο οποίο είναι σε εξέλιξη η διαδικασία της προσφυγής Συλλόγων για επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο και στους συνταξιούχους.
«Η τοποθέτηση του αιγιώτη δικηγόρου: «Μετά την παρέμβασή του στη δίκη των funds κατά των δανειοληπτών στον Αρειο Πάγο, με δηλώσεις του τώρα ο πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδος Στουρνάρας επεμβαίνει και στη δίκη ουσιαστικά που εκκρεμεί στο ΣΤΕ για τη διεκδίκηση 13ου 14ου μισθού λέγοντας ότι δεν υπάρχει περιθώριο.
Το πλέον προκλητικό οι δηλώσεις του περί μη μείωσης του ΦΠΑ όταν υπάρχει κοινοτική οδηγία για συμμόρφωση της Ελλάδος και αύξηση του ορίου της απαλλαγής από το ΦΠΑ. Τα πρόστιμα από τη μη συμμόρφωση της κοινοτικής οδηγίας για το ΦΠΑ θα τα πληρώσεις εσύ κύριε Στουρνάρα η ο ελληνικός λαός;
Αδιανόητο από τη θέση σου να είσαι “παπαγαλάκι” της κυβέρνησης και να επεμβαίνεις με δηλώσεις σου πριν από δίκες σε ανώτατα Δικαστήρια που αφορούν οικονομικής υφής θέματα των ευάλωτων νοικοκυριών και των μισθολογικών ζητημάτων των δημόσιων υπαλλήλων.
Δε μπορώ να διανοηθώ ούτε θα ανεχθώ πλέον ως δικηγόρος και πολίτης ότι τα Ανώτατα Δικαστήρια θα ταυτίζονται κατά…σύμπτωση σε αποφάσεις τους με τις δηλώσεις σου κύριε Στουρνάρα».
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News