Survivor: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Κατσαούνη και Σοφιάννα – «Με κάνει ρόμπα ξεκούμπωτη» – ΒΙΝΤΕΟ
Ο κακός χαμός ανάμεσα σε Γιώργο Κατσαούνη και Σοφιάννα Αβραμάκη, όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor
Βαρύ ήταν το κλίμα στο στρατόπεδο των Μαχητών στο επεισόδιο της Τρίτης (2/1) του Survivor 5 καθώς η ήττα τους στο αγώνισμα επικοινωνίας άναψε τα αίματα και τα νεύρα και ξέσπασε έντονος καυγάς, ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και Σοφιάννα Αβραμάκη.
Η ήττα στάθηκε αφορμή να επανέλθει στο προσκήνιο παλιότερη διένεξη των δύο παικτών με αφορμή το «πραξικόπημα» του Θεσσαλού και να ξεκινήσει μια έντονη λογομαχία ανάμεσά τους.
«Όταν παίζουν άτομα σαν τον Κατσαούνη, δεν μπορώ να φωνάξω με την ίδια χαρά για αυτόν τον άνθρωπο γιατί πήγε να κάνει κάτι πίσω από την πλάτη μου, με πέταξε στον λάκκο και με έβγαλε με το ένα πόδι εκτός παιχνιδιού. Επειδή απλά ξεμυαλίστηκε. Πήγες να μαγειρέψεις μια ψηφοφορία πίσω από την πλάτη μου και δεν γουστάρω να σε βλέπω» είπε η Σοφιάννα Αβραμάκη.
«Η Σοφιάννα πετά συνέχεια σπόντες για εμένα. Φταίω που την αφήνω να μιλά, όπως θέλει. Δεν μπορώ συνέχεια να με κάνει ρόμπα ξεκούμπωτη. Έχει πολύ κακό χαρακτήρα και την τσάντισε πολύ που την ψήφισα. Δεν με νοιάζει. Δεν είπα σε καμιά γκόμενά μου να σε ρίξει στον τάκο. Την σ…οψυχία βγάλε την αλλού κι όχι σε εμένα. Είσαι φίδι κολοβό» απάντησε ο Γιώργος Κατσαούνης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το Δείπνο Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών για ενίσχυση της Ιεραποστολής στην Κινσάσα ΦΩΤΟ
Πώς η Γη έχασε ένα δισεκατομμύριο χρόνια γεωλογικής ιστορίας: Τι αποκαλύπτει νέα επιστημονική έρευνα
Τέλος το Call of Duty Warzone σε PS4 και Xbox One τι γίνεται με όπλα και skins
Πιτίτσα: Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Παμμεγίστων Ταξιαρχών ΦΩΤΟ
Πώς βλέπετε τα ένσημα ΙΚΑ (e-ΕΦΚΑ) ηλεκτρονικά μέσω gov.gr και ΑΤΛΑΣ
