ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Ο Θάνος Χριστακόπουλος νέος Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής
Παραμένει στη θέση της Αναπληρώτριας η Νικολίτσα Σουλούκου.
Νέα ηγεσία απέκτησε η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 4 Μαΐου 2026. Σκοπός της συνάντησης ήταν η πλήρωση της θέσης του Συντονιστή, η οποία παρέμενε κενή μετά την πρόσφατη παραίτηση του Κώστα Μαλαμή.
Μετά από εκτενή διαβούλευση μεταξύ των μελών της Επιτροπής, ο δημοσιογράφος Θάνος Χριστακόπουλος εξελέγη ομόφωνα νέος Συντονιστής. Στο πλευρό του, στη θέση της Αναπληρώτριας Συντονίστριας, παραμένει η πολιτική επιστήμονας Νικολίτσα Σουλούκου, διασφαλίζοντας τη συνέχεια στη διοίκηση της τοπικής οργάνωσης.
Σε κοινή τους δήλωση μετά το πέρας της διαδικασίας ο νέος Συντονιστής και η Αν. Συντονίστρια επισήμαναν τα εξής:
«Όλοι μαζί συνεχίζουμε με πάθος την προσπάθεια για μια κοινωνία δίκαιη, που δίνει ίσες ευκαιρίες στους πολίτες και εξασφαλίζει τα θεμελιώδη δικαιώματά τους στην υγεία, την παιδεία, την εργασία κ.α. Σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα και την Αριστερά δεν υποστέλλουμε τη σημαία. Πεισμώνουμε και αγωνιζόμαστε για την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος. Στόχος μας να είμαστε παρόντες στην τοπική κοινωνία, σε διαρκεί επαφή με τον κόσμο και τα προβλήματά του. Παρόντες μέχρι την τελική δικαίωση, μέχρι να κάνει ξαστεριά!»
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
N1 Casino: Πώς να Ελέγξετε τα Έξοδά σας με Έξυπνη Διαχείριση
Η Acer χτυπά το MacBook Neo εκεί που πονάει οθόνη 120Hz και διπλάσιες θύρες
Εκδήλωση πολιτισμού στους Κάτω Λουσούς ΦΩΤΟ
Επίδομα θέρμανσης 2026-2027: Πότε ανοίγει το myΘέρμανση και πως θα κάνετε αίτηση
Γιατί η Sony δεν βιάζεται καθόλου να βγάλει το PS6 και η απάντηση εκπλήσσει
Στο Σταροχώρι γιορτάστηκε η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου ΦΩΤΟ
Μην πετάτε το νερό από το κλιματιστικό: Οι 3 χρήσεις που θα σας γλιτώσουν χρήματα
Meta και Google νικήθηκαν από έναν AI κολοσσό που δεν θα το περιμένε κανείς
