Θανατηφόρο τροχαίο στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Μουδανιών: Νεκρός 23χρονος μοτοσικλετιστής
Η μοτοσικλέτα εξετράπη από την πορεία της και προσέκρουσε στα προστατευτικά μεταλλικά στηθαία του δρόμου.
Σε τραγωδία κατέληξε χθες βράδυ τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο 16ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, με θύμα έναν 23χρονο μοτοσικλετιστή.
Το περιστατικό καταγράφηκε γύρω στις 22:45, όταν ο νεαρός οδηγός, που κατευθυνόταν προς την κατεύθυνση της Χαλκιδικής, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μοτοσικλέτα εξετράπη από την πορεία της και προσέκρουσε στα προστατευτικά μεταλλικά στηθαία του δρόμου.
Διαβάστε επίσης: Νεκρός πατρινός οδηγός σε τροχαίο στην Ιόνια Οδό
Ο 23χρονος υπέστη βαριά τραύματα από την πρόσκρουση και ανασύρθηκε νεκρός από το όχημα, παρά τις προσπάθειες των διασωστών που έσπευσαν στο σημείο. Η σορός του διακομίστηκε στο νοσοκομείο για νεκροτομή.
Το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ανέλαβε την προανάκριση, διερευνώντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Ζώδια σήμερα 1/8: Ποια ζώδια ευνοούνται την πρώτη μέρα του Αυγούστου!
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Το σκάφος διασώστης της NASA χρειάζεται τώρα το ίδιο διάσωση
Τίτλοι τέλους για τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Πατρέων ΦΩΤΟ
Το αθώο σφάλμα των οδηγών που διαλύει την αντλία καυσίμου και κοστίζει ακριβά
Το πρόγραμμα της εβδομάδας στο «Πολύεδρο»
