Ζαχάροβα: «Ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης και πολιτικοί υπονομεύουν τις αμερικανικές προσπάθειες για ειρήνη»

Ζαχάροβα: «Ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης και πολιτικοί υπονομεύουν τις αμερικανικές προσπάθειες για ειρήνη»

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, μέσω της εκπροσώπου του Μαρίας Ζαχάροβα, εξαπέλυσε νέες επικρίσεις προς την Ευρώπη,  λέγοντας ότι ευρωπαίοι πολιτικοί και ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να υπονομεύσουν τις αμερικανικές προσπάθειες για την επίτευξη ενός διακανονισμού για την ειρήνη στην Ουκρανία.

Τραμπ: Στέλνει τον Γουίτκοφ στη Ρωσία, έτοιμος να συναντήσει Ζελένσκι και Πούτιν «σύντομα»

«Ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης και πολιτικοί προσπαθούν να καταστρέψουν τη δυνατότητα να διευθετηθεί πολιτικά και διπλωματικά η σύγκρουση», δήλωσε στο Radio Sputnik η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

ΝΑΤΟ: Ο Ρούτε καλεί σε βαθύτερες διαπραγματεύσεις για το αμερικανικό σχέδιο ειρήνης στην Ουκρανία

Η Ζαχάροβα υποστήριξε πως «επιθέσεις πληροφοριών εξαπολύονται επανειλημμένα από ευρωπαίους πολιτικούς και ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης».

«Κόλαση» στη Ζαπορίζια: Μαζική ρωσική επίθεση με drones ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125