ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Ελληνική πίτσα με τέσσερα τυριά

Ελληνική πίτσα με τέσσερα τυριά



Υλικά
Ζύμη για μια πίτσα 20 εκατ.
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
2 κ.σ. κολοκυθόσπορο
50 γρ. κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας
50 γρ. ανθότυρο
50 γρ. μανούρι
50 γρ. καστελάνο Τήνου
Κόκκινη σάλτσα με βασιλικό
Αλεύρι και σιμιγδάλι ψιλό

Εκτέλεση

Λαδώνουμε ελαφρώς ένα ταψάκι και πασπαλίζουμε με αλεύρι και σιμιγδάλι ψιλό (θα βοηθήσει να τραγανίσει η ζύμη)
Απλώνουμε τη ζύμη στο ταψί και πάνω της απλώνουμε την σάλτσα σχεδόν ως τις άκρες της ζύμης και πασπαλίζουμε με το λιωμένο σκόρδο και τον κολοκυθόσπορο (θα μπορούσατε να βάλετε και καρύδια)
Τρίβουμε το ανθότυρο, την κεφαλογραβιέρα και το μανούρι απλώνοντάς το καλά πάνω από τη ζύμη. Κόβουμε το καστελάνο σε μικρά κομμάτια και το απλώνουμε εδώ κι εκεί πάνω από την πίτσα
Πασπαλίζουμε με πιπέρι και βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220oC για 12 με 15 λεπτά να ψηθεί το ζυμάρι και να λιώσουν τα τυριά.
Πηγή: iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 09:49]  Cheesecake βύσσινο στο ποτήρι
[χθες 10:45]  Τάκος με κοτόπουλο και ανανά
[χθες 09:49]  Σοκολατένιο κέικ με δύο μόνο υλικά
[χθες 16:20]  Χοιρινές μπριζόλες με μουστάρδα
[χθες 09:36]  Φτερούγες κοτόπουλου στο φούρνο
[χθες 10:24]  Σπιτικά σπανακοτυροπιτάκια
[χθες 12:39]  Τηγανίτες με τσένταρ και καλαμπόκι
[χθες 10:17]  Σπιτικό παγωτό κεράσι








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [13:12:04]