Δήμος Ηλιδας – Κωνσταντόπουλος καρφώνει Λυμπέρη και Χριστοδουλόπουλο

Ο κ. Κωνσταντόπουλος προειδοποιεί και τον δήμαρχο Γιάννη Λυμπέρη αλλά και τον πρώην δήμαρχο Χρήστο Χριστοδουλόπουλο.

 

 

Ηλιδα

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος με αφορμή ενοχλήσεις που δέχονται μέλη της παράταξής του μετά την πρόσφατη ανακοίνωση των ονομάτων τους από τον ίδιο στην συνέντευξη τύπου.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος ειδικότερα τόνισε: «Παρακολουθώ με απορία, αισθάνομαι αποτροπιασμό, και πραγματικά θλίβομαι, βλέποντας τις τελευταίες μέρες, τόσο τον Δήμαρχο Γιάννη Λυμπέρη όσο και μέλη της παράταξής του, αλλά και τον πρώην Δήμαρχο Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, να έχουν επιδοθεί σε κυνήγι… μελισσών, προσεγγίζοντας στελέχη και μέλη της δημοτικής μας παράταξης: «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» και να ζητάνε και τα… ρέστα!

Ρωτούν λοιπόν επιμόνως… να μάθουν γιατί οι συμπατριώτες μας στηρίζουν και συμπορεύονται στον αγώνα μας για την αλλή εποχής στον Δήμο Ήλιδας.

Ως άνθρωπος έχω πορευτεί στη ζωή μου με γνώμονα την αλήθεια, τη διαφάνεια, τις ηθικές αξίες, πρεσβεύοντας πάντα τις αρετές της Δημοκρατίας. Ποτέ, δεν διανοήθηκα – ακόμη και σε πολιτικό επίπεδο – να μπω στη διαδικασία και να βρω τον οποιονδήποτε συμπολίτη, ακόμη και αν είναι φίλος μου για να του ζητήσω τον λόγο ή να προσπαθήσω να τον φέρω σε δύσκολη θέση για επιλογές του, πολύ δε περισσότερο για πολιτικές του επιλογές…

Ενίοτε εκτιμούσα και πίστευα ακράδαντα ότι τέτοιου είδους τακτικές ή κινήσεις ξεφεύγουν της λογικής, και μόνο κάποιος που δεν έχει ίχνος σεβασμού απέναντι στον συνάνθρωπό του μπορεί να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο αυτοεξευτελισμού. Εκτός και αν είναι τόσο απελπισμένος…

Ελπίζω και εύχομαι να… «μην ακουμπήσουν ούτε τρίχα από τα μαλλιά» στελέχους ή μέλους μας που εγώ προσωπικά ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΗΛΙΔΑ- Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» δημοσιοποιώ κάθε φορά. Απλή προειδοποίηση».