Πάτρα: Τι προηγήθηκε της μοιραίας πτώσης άνδρα από το Νοσοκομείο Ρίου
Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια που οδήγησαν τον άνδρα στην αυτοχειρία. «Βούτηξε» στο κενό από τον 5ο όροφο του Νοσοκομείου.
Νοσηλευόμενος στην παθολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο ήταν ο 68χρονος που χθες τα ξημερώματα έπεσε στο κενό βάζοντας τέλος στη ζωή του.
Πάτρα: Μοιραία πτώση άνδρα από το Νοσοκομείο Ρίου
Ο άνδρας με καταγωγή από τη Λυγιά Ναυπακτίας, την Τρίτη έφθασε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών συνοδευόμενος από τη σύζυγο του και τις απογευματινές ώρες ακολούθησε η εισαγωγή του στην κλινική με συμπτώματα ειλεού.
Οπως πληροφορείται η εφημερίδα «Πελοπόννησος», ενώ βρισκόταν στο δωμάτιο του μαζί με τη γυναίκα του, περίπου στις 3 π.μ., επικαλούμενος αφόρητους πόνους την προέτρεψε να ζητήσει από το νοσηλευτικό προσωπικό παυσίπονο. Η γυναίκα βγήκε από το δωμάτιο και τότε ο ηλικιωμένος βρήκε την ευκαιρία να σηκωθεί από το κρεβάτι, να βγάλει τον ορό και να προχωρήσει στη «βουτιά» θανάτου από το παράθυρο του 5ου ορόφου του κτιρίου. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος, ενώ η σύζυγος του όταν αντελήφθη τι είχε συμβεί κατά την ολιγόλεπτη απουσία της, υπέστη ισχυρό σοκ.
Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια που οδήγησαν τον άνδρα στην αυτοχειρία, αφού κατά πληροφορίες δεν φέρεται να τον απασχολούσε κάτι ή να είχε εκδηλώσει αυτοκτονικές τάσεις. Η κατάθεση της συζύγου του όταν η κατάσταση της υγείας της το επιτρέψει, αναμένεται να ρίξει «φως» στην υπόθεση. Την προανάκριση για το τραγικό περιστατικό έχει αναλάβει το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πόσο επικίνδυνα είναι τα πλαστικά παπούτσια τύπου Crocs που φοράς το καλοκαίρι;
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Ο Ναυτικού Ομιλος Πατρών και η Εβελίνα Κουλέτα
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Συνάντηση των γυναικών του Συλλόγου «Οι Τρυπιώτισσες» στον Ελαιώνα ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Το παραδοσιακό πανηγύρι στο Πλατάνι Ρίου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
