Χαμάς: Παρέδωσε στο Ισραήλ έναν ακόμη σορό
Τα λείψανα θα μεταφερθούν στο ιατροδικαστικό ινστιτούτο Abu Kabir στο Τελ Αβίβ για ταυτοποίηση
Λίγο μετά τις 9 απόψε το Ισραήλ παρέλαβε ένα φέρετρο από τον Ερυθρό Σταυρό, το οποίο φέρεται να περιέχει τη σορό ενός νεκρού ομήρου της Χαμάς.
Οι IDF πρόκειται να επιθεωρήσουν το φέρετρο με τη σορό του ομήρου της Χαμάς προτού το τυλίξουν με σημαία του Ισραήλ και πραγματοποιήσουν μια σύντομη τελετή.
Τα λείψανα θα μεταφερθούν στη συνέχεια στο ιατροδικαστικό ινστιτούτο Abu Kabir στο Τελ Αβίβ για ταυτοποίηση.
Παραμένουν 15 ακόμη σοροί Ισραηλινών ομήρων στη Λωρίδα της Γάζας, οι οποίες πρέπει να παραδοθούν στο πλαίσιο της πρώτης φάσης της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς.
Πριν από την παράδοση αυτής της σορού, η Χαμάς είχε επιστρέψει στο Ισραήλ τα λείψανα 12 ομήρων εκ των 28 που δεσμεύτηκε να παραδώσει στο Ισραήλ στο πλαίσιο της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να προστατευτείτε από τον καπνό των πυρκαγιών – Τα 6 μέτρα για τις ευπαθείς ομάδες
CMF Clip Pro: Τα open-ear earbuds της Nothing με θήκη Smart Dial
Εκπαιδευτική εκδρομή στο Καρναβαλικό εργαστήρι Πατρών από το ΚΔΑΠ Ροιτίκων ΦΩΤΟ
Θηλασμός: Το «θαύμα» των πρώτων 1.000 ημερών – Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο του μωρού
Χρησιμοποιείς Google passkeys για τους κωδικούς σου; Και όμως μπορούν να τους κλέψουν
Η Γιορτή Σταφίδας του 29ου Φεστιβάλ στο Γρηγόρι Αιγίου ΦΩΤΟ
Ελαστικά & Καλοκαίρι: Πώς να ελέγξετε τα λάστιχα σε 2 λεπτά πριν το ταξίδι
Παρουσιάστηκε στον Σταθμό Καλαβρύτων το βιβλίο της Αναστασίας Ευσταθίου
