Καιρός: Διαφωνούν οι μετεωρολόγοι, τι προβλέπουν και γιατί απέχουν οι εκτιμήσεις τους
«Κάθε σύστημα που έρχεται τέτοια εποχή, μάλλον πρέπει να αντιμετωπίζεται ως “καλοκαιρία” αντί για κακοκαιρία που πολλοί γράφουν!»
Αυτή τη φορά δεν συμφωνούν οι μετεωρολόγοι σχετικά με την επερχόμενη κακοκαιρία, καθώς όπως όλα δείχνουν είναι ακόμα νωρίς ώστε να «κλειδώσει» το σύστημα που θα επηρεάσει τον καιρό στη χώρα μας.
Καιρός: Έρχεται ο «ΡΕΞ» και φέρνει έντονα φαινόμενα, τι λένε οι μετεωρολόγοι ΓΡΑΦΗΜΑ
Ο γνωστός μετεωρολόγος, Θοδωρής Κολυδάς, έκανε μια ανάρτηση για τον καιρό και την κακοκαιρία που έρχεται σημειώνοντας πως «ο αθροιστικός υετός θα είναι υπολογίσιμος για το διήμερο Κυριακής και Δευτέρας σε πολλές περιοχές της χώρας, με σχετικά λίγα ύψη βροχής στην Αθήνα».
«Ναι κάτι αλλάζει από το σαββατοκύριακο, αλλά ακόμη είναι νωρίς για συμπεράσματα. Μετά την Τετάρτη θα αρχίζει να ξεκαθαρίζει το προγνωστικό πεδίο» σημείωσε.
Κατέληξε λέγοντας πως: «Κάθε σύστημα που έρχεται τέτοια εποχή, μάλλον πρέπει να αντιμετωπίζεται ως “καλοκαιρία” αντί για κακοκαιρία που πολλοί γράφουν!».
Νωρίτερα, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης είχε κάνει μια ανάρτηση σημειώνοντας πως «μια εκρηκτικά ασταθή ατμόσφαιρα» μπορεί να φέρει «ακραίο καιρό» στην Ευρώπη, ενώ αυτή η ατμοσφαιρική κυκλοφορία εμφανίζει αρκετές πιθανότητες να πλήξει και τη χώρα μας.
«Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε επικίνδυνες καταστάσεις» καταλήγει.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2026: Πότε πάνε ΑΤΜ οι συνταξιούχοι
AI slop: Το φαινόμενο που κατακλύζει τα παιδικά βιβλία και τα platforms
Ο διαχρονικός Καραγκιόζης από το ΕΚΑΜΕ ΑμεΑ Αιγίου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Voucher Παιδικοί Σταθμοί ΕΕΤΑΑ: Τα 9 «κρυφά» λάθη που πετούν έξω τους γονείς
Πανάκριβα τα Xbox στην ΕΕ: Έως και 200 ευρώ αύξηση στις κονσόλες
Δύο ακόμη ομάδες φιλοξενήθηκαν στο κολυμβητήριο «Επαμεινώνδας Πετραλιάς» στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Μπορούν όντως οι σκύλοι να καταλάβουν ότι είστε άρρωστοι;
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στην εκστρατεία ενημέρωσης για τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία
