Εγνατία Οδός: Απαγόρευση για φορτηγά και λεωφορεία άνω των 3,5 τόνων λόγω χιονιού
Απόφαση ΕΛ.ΑΣ. λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων
Η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας για όλα τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων (φορτηγά, λεωφορεία κ.λπ.) στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας έως τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Η απόφαση ελήφθη από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων (έντονες χιονοπτώσεις, παγετός) που επικρατούν στην περιοχή.
Η απαγόρευση ισχύει μέχρι την ύφεση των φαινομένων και ισχύει ανεξαρτήτως χρήσης αντιολισθητικών αλυσίδων ή άλλων μέσων.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων, ισχύει μέχρι την ύφεση των δυσμενών καιρικών φαινομένων, απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων ή άλλων μέσων, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας έως τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου και στους 2 κλάδους κυκλοφορίας».
Οι οδηγοί καλούνται να ενημερώνονται από την Τροχαία και να αποφεύγουν τη διέλευση με βαρέα οχήματα στο συγκεκριμένο τμήμα μέχρι νεοτέρας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
iPhone Duo: Το «μυστικό» της Apple για να κρύψει την πτυχή της οθόνης
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Welcome to UP 2026: Oι ξεναγήσεις απόΓέφυρα και Achaia Clauss σε Μουσεία και Eκθέσεις ΦΩΤΟ
Clicks Communicator: Το Android κινητό που θυμίζει BlackBerry είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
