Κυψέλη: Συναγερμός για την εξαφάνιση του 13χρονου Μοχαμάντ Σινό – Ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Εξαφάνιση 13χρονου αγοριού από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην Κυψέλη έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» δημοσιοποίησε άμεσα τα στοιχεία του, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι η ζωή του μπορεί να κινδυνεύει.
Σοβαρή ανησυχία προκαλεί η εξαφάνιση του 13χρονου Μοχαμάντ Σινό από τη Συρία, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το πρωί της Τρίτης από δομή φιλοξενίας στην Κυψέλη. Οι αρχές και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» απευθύνουν έκκληση για κάθε διαθέσιμη πληροφορία, ενεργοποιώντας Missing Alert.
Ο Μοχαμάντ Σινό, 13 ετών, εξαφανίστηκε την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου στις 07:00 το πρωί από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην Κυψέλη. Η οργάνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για το περιστατικό και δημοσιοποίησε άμεσα τα στοιχεία του ανηλίκου, επισημαίνοντας ότι ενδέχεται να υπάρχουν κίνδυνοι για τη ζωή του.
Ο 13χρονος έχει ύψος 1,60 μ., είναι αδύνατης σωματικής διάπλασης, με καστανά μαλλιά και μάτια. Την ώρα της εξαφάνισης φορούσε μπλε-κόκκινη καρό ζακέτα και μαύρη φόρμα.
Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε, μπορεί να επικοινωνήσει 24 ώρες το 24ωρο με τη «Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», με οποιοδήποτε Αστυνομικό Τμήμα, ή μέσω του Missing Alert app, όπου υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την υπόθεση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ξηροί καρποί: Τι συμβαίνει στο σώμα όταν τρώτε πάρα πολλούς
Το Google Maps παραγγέλνει πλέον φαγητό για εσένα – να πώς λειτουργεί
«Το κόλπο του αιώνα» στο θερινό θέατρο στα Τσουκαλέικα
Γιατί δεν πρέπει να βάζεις ΠΟΤΕ μαχαίρι σε καρπούζι αν δεν κάνεις πρώτα αυτή την κίνηση
Το Matrix επιστρέφει: Πότε βγαίνει η 5η ταινία και η ταινία έκπληξη της Warner με τον Jim Carrey
Ελένη Βουλγαράκη: Ξεσπά μετά τις φήμες χωρισμού με τον Φώτη Ιωαννίδη
Τι σημαίνουν οι καφέ άκρες στα φυτά – Το λάθος με το πότισμα
Δέκα χρόνια προόδου με ένα μοντέλο ΑΙ – η ανακάλυψη της Google DeepMind
