Ολυμπιακός: Χωρίς Σιπιόνι και πολλούς βασικούς η αποστολή για το Κύπελλο με τον Αστέρα Τρίπολης
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δε θα έχει στη διάθεσή του τον Σιπιόνι, που υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θα δώσει επίσης, ανάσες σε παίκτες που έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους.
Ο Ολυμπιακός, μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό με 1-1 για την 4η αγωνιστική της Super League, θα αντιμετωπίσει «αλλαγμένος» τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδας.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δε θα έχει στη διάθεσή του τον Σιπιόνι, που υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θα δώσει επίσης, ανάσες σε παίκτες που έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Η ενδεκάδα των Πειραιωτών στο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να έχει πάρα πολλές αλλαγές.
Οι Τζολάκης, Ορτέγκα, Ρέτσος θα ξεκουραστούν, ενώ εκτός παραμένουν οι Ροντινέι, Μαρτίνς και Γιάρεμτσουκ, όπως και στο ντέρμπι των «αιωνίων».
Η αποστολή των «ερυθρολεύκων»: Πασχαλάκης, Μπότης, Κουράκλης, Μπιανκόν, Πιρόλα, Καλογερόπουλος, Κοστίνια, Βέζο, Μάνσα, Μπρούνο, Νασιμέντο, Γκαρθία, Τσικίνιο, Στρεφέτσα, Έσε, Ποντένσε, Λιατσικούρας, Πνευμονίδης, Καμπελά, Μουζακίτης, Γιαζίτσι, Ελ Κααμπί, Ταρέμι.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Τηγανητά» αυγά χωρίς σταγόνα λάδι: Το μυστικό που απογειώνει τη γεύση και σώζει θερμίδες
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Ο Μανώλης Κονταρός ακύρωσε την εμφάνισή του στο Ρέθυμνο
Ξίδι στην είσοδο: Το μυστικό για τα έντομα & τι να προσέξετε
Το σκάφος διασώστης της NASA χρειάζεται τώρα το ίδιο διάσωση
Γιατί όλοι ψεκάζουν με ξίδι την πόρτα του σπιτιού και του τροχόσπιτου φέτος το καλοκαίρι
10 φυτά που δεν φοβούνται τον καύσωνα – Το μπαλκόνι σου θα μείνει καταπράσινο όλο το καλοκαίρι
Επιμελητήριο Αχαΐας: Πρόταση για τη δημιουργία Δικτύου Γαλάζιας Οικονομίας Δυτικής Ελλάδας
