Ολυμπιακός: Μουαντιλμαντζί – «Μυθικός σύλλογος, περήφανος που βρίσκομαι εδώ»

Τα πρώτα λόγια του νέου επιθετικού των «ερυθρόλευκων» – Η επικοινωνία με τον Τικίνιο που τον έκανε να θέλει ακόμη περισσότερο τη μεταγραφή

Ολυμπιακός: Μουαντιλμαντζί – «Μυθικός σύλλογος, περήφανος που βρίσκομαι εδώ»

Ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Μάριους Μουαντιλμαντζί, λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους Πειραιώτες.

Ο επιθετικός από το Τσαντ μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV και αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θερμά λόγια στον νέο του σύλλογο, δηλώνοντας περήφανος για την ευκαιρία να φορέσει τη φανέλα του.

«Ένας μεγάλος και μυθικός σύλλογος»

Ο Μουαντιλμαντζί δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως πρόκειται για έναν σύλλογο στον οποίο θα ήθελε να αγωνιστεί κάθε ποδοσφαιριστής.

«Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και νομίζω ότι οποιοσδήποτε θα ήθελε να βρίσκεται εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια στάθηκε στο μέγεθος του Ολυμπιακού και στην επιθυμία που ένιωσε όταν πληροφορήθηκε το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων».

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί, όπως είπα και νωρίτερα, είναι ένας σπουδαίος, μυθικός σύλλογος. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει σε έναν τέτοιο σύλλογο. Όταν έμαθα ότι υπήρχε ενδιαφέρον, ένιωσα πολύ περήφανος», σημείωσε.

Ο ρόλος του Τικίνιο

Ο νέος επιθετικός του Ολυμπιακού αποκάλυψε επίσης ότι πριν από τη μεταγραφή του είχε συνομιλήσει με ποδοσφαιριστές που γνώριζε, αλλά και με τον Τικίνιο Σοάρες, ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά.

«Μίλησα με κάποιους παίκτες που γνώριζα και με τον Τικίνιο Σοάρες. Αυτό με έκανε να θέλω να έρθω ακόμα περισσότερο», ανέφερε ο Μουαντιλμαντζί.

Ο 23χρονος επιθετικός έχει πλέον μπροστά του την πρόκληση της προσαρμογής στο νέο περιβάλλον και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας ήδη ξεκαθαρίσει ότι θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των φίλων του Ολυμπιακού μέσα από την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο.

Το μήνυμα στους οπαδούς

Κλείνοντας, ο Μουαντιλμαντζί έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους του Ολυμπιακού, ζητώντας ουσιαστικά τη στήριξή τους και υποσχόμενος ότι θα προσπαθήσει να την ανταποδώσει με την απόδοσή του.

«Ελπίζω οι οπαδοί να με αγκαλιάσουν. Εγώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο για να το ανταποδώσω. Ελπίζω να σας δω σύντομα», ήταν το μήνυμά του.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125

Από το Δίκτυο