Πέμπτη παραίτηση στενού συμβούλου του Μπόρις Τζόνσον
Η παραίτησή της Έλενας Ναροζάνσκι, ειδικής συμβούλου του Μπρόρις Τζόνσον ακολουθεί τις χθεσινές παραιτήσεις τεσσάρων στενών συνεργατών του Βρετανού πρωθυπουργού
Μια ακόμη σύμβουλος του βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον παραιτήθηκε σήμερα το πρωί, στον απόηχο του σάλου που έχει προκληθεί από το “Partygate”, το σκάνδαλο με τα πάρτι στην Ντάουνινγκ Στριτ την περίοδο του λοκντάουν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
Την παραίτηση της Έλενα Ναροζάνσκι, ειδικής συμβούλου του πρωθυπουργού για θέματα ισότητας των δύο φύλων, πολιτισμού, μέσων ενημέρωσης και άλλων θεμάτων, ανακοίνωσε ο Πολ Γκούντμαν του μπλογκ Conservative Home.
Η παραίτησή της ακολουθεί τις χθεσινές παραιτήσεις τεσσάρων στενών συνεργατών του Τζόνσον: του προσωπάρχη του Νταν Ρόζενφιλντ, της Μουνίρα Μίρζα, επικεφαλής χάραξης πολιτικής του, του επικεφαλής επικοινωνίας της Ντάουνινγκ Στριτ Τζακ Ντόιλ και του Μάρτιν Ρέινολντς, ιδιαιτέρου γραμματέα του πρωθυπουργού.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Κλείδωσε το Apple Event: Έρχονται iPhone 18 Pro και το iPhone Ultra
Η παράσταση «Μια άλλη Θήβα» στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Νέο Mac Studio με M5 Max και M5 Ultra: Το ισχυρότερο Mac για on-device AI
Η «Κοινο_Τοπία» επιβράβευσε τις φοιτητικές ομάδες Patras Medicine
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο Mac mini με M6 και M5 Pro
