Πιερία: «Μάλωσαμε, έπεσε και χτύπησε σε έπιπλο» – Πώς ομολόγησε τη δολοφονία του 58χρονου η σύντροφός του

Οι αρχές είχαν βάλει από την αρχή στο «κάδρο» των ερευνών τους τη σύντροφο του άτυχου 58χρονου, η οποία από τη πρώτη στιγμή είχε υποπέσει σε αντιφάσεις αναφορικά με την εξαφάνιση του άνδρα στην Πιερία– υποψίες που τελικά αποδείχθηκαν ακριβείς μιας και ομολόγησε τη δολοφονία.

Πιερία

Σε άγρια δολοφονία αποδίδεται τελικά η εξαφάνιση του 58χρονου Κώστα Σιαμήτρα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί τον Σεπτέμβριο του 2024 από τη Λεπροκαρυά Πιερίας, με την 34χρονη σύντροφό του να ομολογεί την ενοχή της.

Οι αρχές είχαν βάλει από την αρχή στο «κάδρο» των ερευνών τους τη σύντροφο του άτυχου 58χρονου, η οποία από τη πρώτη στιγμή είχε υποπέσει σε αντιφάσεις αναφορικά με την εξαφάνιση του άνδρα στην Πιερία– υποψίες που τελικά αποδείχθηκαν ακριβείς μιας και ομολόγησε τη δολοφονία.

Μάλιστα, μετέφερε το άψυχο σώμα του άνδρα, στην πίσω αυλή του σπιτιού του όπου και το έθαψε.

«Η γυναίκα αυτή, είπε ότι μάλωσαν και έπεσε ο αδελφός μου και χτύπησε σε έπιπλο. Απο την πρώτη στιγμή ήξερα ότι τα πράγματα έγιναν έτσι αλλά χωρίς αποδείξεις πως θα το λέγαμε; Δεν είχα επικοινωνία μαζί της. Τώρα τον βρήκαν δυστυχώς έτσι», είπε στο newsit.gr ο αδελφός του θύματος.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του ανιψιού του άτυχου 58χρονου.

«Μάθαμε πριν απο λίγο ότι η σύντροφος του ομολόγησε ότι τον σκότωσε. Είπε ότι μάλωναν εκείνη τη στιγμή, ότι έσπρωξε ο ένας τον άλλον και οτι αυτός έπεσε με το κεφάλι σε ένα έπιπλο και σκοτώθηκε», σημείωσε στο μιλώντας στο newsit.gr.

«Στη συνέχεια αυτή φοβήθηκε να φωνάξει αστυνομία και ασθενοφόρο και έκανε αυτά που έκανε. Έτσι είπε».

Ο ανιψιός, συμπλήρωσε πως το ζευγάρι είχε συχνά καβγάδες: «Γενικά μάλωναν συχνά, δεν είχαν καλή σχέση. Την βλέπαμε να τον αναζητάει και τρελαινόμασταν. Έπεσε και απο την αρχή σε πολλές αντιφάσεις. Ήταν περίπου 5 χρόνια σε σχέση με τον θείο μου αυτή. Απο την αρχή λέγαμε ότι δεν εξαφανίστηκε έτσι απλά και πήγαινε το μυαλό μας στη γυναίκα αυτή αλλά δεν είχαμε στοιχεία αρκετά. Ο θείος μου είχε και πολλά προβλήματα υγείας τελευταία. Χρειαζόταν οξυγόνο. Είχε διαλυμένα πνευμόνια. Πως θα έφευγε μόνος του;», κατέληξε.

«Η κατάσταση της σχέσης τους επιδεινώθηκε»
Ο αδελφός μάλιστα του Κώστα Σιαμήτρα, είχε συμμετάσχει στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» στο Mega σε μια αγωνιώδη βραδιά για την εύρεση του 58χρονου.

«Ήταν τόσο άρρωστος που δεν μπορούσε να περπατήσει μεγάλες αποστάσεις», είπε ενώ το αυτοκίνητο του το χρησιμοποιούσε μόνο σπάνια για να κινηθεί μέσα στο χωριό. Η κατάσταση της σχέσης τους επιδεινώθηκε όταν η σύντροφος του, μετά από έναν ακόμη καβγά, αποφάσισε να φύγει στη Σουηδία, μόνο για να επιστρέψει ένα μήνα αργότερα.

Περιέγραψε τη μέρα της εξαφάνισης, επισημαίνοντας τη σύγχυση γύρω από τις δηλώσεις της συντρόφου του, η οποία αρχικά είπε ότι ο Κώστας είχε εξαφανιστεί τη Δευτέρα, ενώ αργότερα υποστήριξε ότι συνέβη την Κυριακή.

Οι έρευνες της αστυνομίας τελικά επιβεβαίωσαν την εξαφάνιση του Κώστα την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, αλλά το κινητό του τηλέφωνο δεν βρέθηκε ποτέ.

Διαβάστε επίσης:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Πάτρα: Τον έδειραν, τον έδεσαν και… κοιμήθηκαν, η κλήση στο «100» που διεκόπη!

Σαντορίνη: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Θήρας εξαιτίας των σεισμών, 12.000 έχουν φύγει από το νησί

Δυτική Αχαΐα: Ανατροπή στο θάνατο του κτηνοτρόφου, συγκλονιστικό στοιχείο για την τραγωδία στο Τζάιλο

Τέμπη: Παραιτήθηκε ο Χρήστος Τριαντόπουλος, η επιστολή του

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα