Ερύμανθος: Σοβαρό τροχαίο με μπετονιέρα στην Εθνική Οδό 111 – Τραυματίας ο οδηγός ΦΩΤΟ
Από το τροχαίο, ο οδηγός του βαρέος οχήματος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο για άμεση ιατρική φροντίδα.
Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Εθνική Οδό 111, στο ύψος της γέφυρας στο Χάνι κοντά στο Βασιλικό.
Μπετονιέρα τεχνικής εταιρείας από τον Πύργο, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας της και κατέληξε στο πρανές του δρόμου. Από το τροχαίο, ο οδηγός του βαρέος οχήματος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο για άμεση ιατρική φροντίδα.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίες ρύθμισαν την κυκλοφορία και διεξάγουν έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το κρυφό «παιχνίδι» της Google που σε αφήνει να πετάξεις πάνω από το σπίτι σου χωρίς να κατεβάσεις απολύτως τίποτα
Η νέα Samsung Galaxy Card φέρνει επανάσταση στις ψηφιακές πληρωμές και τις επιβραβεύσεις
Η παράσταση «Κάθε Πέμπτη Κύριε Γκρην» στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Πάκσι Παναθηναϊκός: Σε ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείτε τον αγώνα
Το νέο intelligent eyewear της Samsung ενσωματώνει το Galaxy ecosystem
