Συγχαρητήρια ΝΔ στην Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών

Η Νέα Δημοκρατία συγχαίρει τη Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών για τη νίκη της στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Συγχαρητήρια ΝΔ στην Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών

Με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία συγχαίρει τη Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ) και τον επικεφαλής της Πρόεδρο Γιώργο Στασινό, για την ανάδειξή της σε πρώτη δύναμη στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

[contaisu_summary]

«Είναι σημαντικό ότι η ΔΚΜ καταγράφει την τέταρτη συνεχόμενη εκλογική νίκη της και μάλιστα με νέα αύξηση του ποσοστού της, που για πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες ξεπερνά το 40%.

Ένα αποτέλεσμα που συνιστά επιβράβευση του έργου που επιτελούν τα τελευταία χρόνια η παράταξη και ο επικεφαλής της, αλλά και εντολή συνέχειας των πρωτοβουλιών που έχουν αναληφθεί.

Η ψήφος των μηχανικών αποτελεί ταυτόχρονα ένα ξεκάθαρο μήνυμα εμπιστοσύνης στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας και στη μεταρρυθμιστική πολιτική που υλοποιεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας» σημειώνει η ΝΔ.

 

Διαβάστε σχετικά

Εκλογές του ΤΕΕ: Ιστορική πρωτιά της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών

Πάτρα: Πρωτιά Βαγγέλη Καραχάλιου στις εκλογές του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας

 

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125