Ζέτα Δούκα: Φοβάμαι τις γυναίκες που θέλουν να τα έχουν καλά με όλους
Η γνωστή ηθοποιός, Ζέτα Δούκα, εξέφρασε την ανησυχία που νοιώθει για τις γυναίκες που θέλουν να έχουν καλές σχέσεις με όλους, τονίζοντας ότι η αληθινή αλληλεγγύη απαιτεί θάρρος.
Η Ζέτα Δούκα παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» μιλώντας για πολλά θέματα και συγκεκριμένα για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο χώρο του θεάματος, αλλά και τα «μαχαιρώματα» από τις γυναίκες.
Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός, Ζέτα Δούκα, εξέφρασε την ανησυχία που νοιώθει για τις γυναίκες που θέλουν να έχουν καλές σχέσεις με όλους, τονίζοντας ότι η αληθινή αλληλεγγύη απαιτεί θάρρος.
Αρχικά, η Ζέτα Δούκα μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι να αλληλοϋποστηρίζονται οι γυναίκες μεταξύ τους: «Υψώνω το ανάστημά μου, οι φωνές μας πρέπει να ακούγονται. Λίγοι άνθρωποι βοηθούν για να γίνει πραγματικότητα η αλλαγή που θέλουμε. Η αλληλεγγύη είναι στην κορυφή των αξιών για μένα. Η γυναικεία αλληλεγγύη δεν είναι δεδομένη. Οι γυναίκες ζούμε σε έναν πατριαρχικό κόσμο και είναι δύσκολο να διακρίνουμε τα κοινά μας σημεία».
Η ηθοποιός επίσης μίλησε ότι είναι δύσκολο για μία γυναίκα να επιβιώσει σε ένα ανδροκρατούμενο περιβάλλον. «Οι γυναίκες για να επιβιώσουμε έχουμε υιοθετήσει ανδρικά χαρακτηριστικά. Οι γυναίκες που βρίσκονται σε υψηλές θέσεις, δεν φέρονται με υποστηρικτικό τρόπο σε άλλες γυναίκες. Οι γυναίκες που κατάφεραν να βρεθούν σε υψηλές θέσεις υιοθετούν χαρακτηριστικά κακομεταχείρισης επειδή έχουν κακοποιηθεί».
Η ηθοποιός ολοκλήρωσε μιλώντας για την ειλικρίνια που σε αυτό τον χώρο μπορεί να μην της βγαίνει πάνα σε καλό. «Πλήρωσα το τίμημα του να μιλάς ανοιχτά. Όμως η ζωή προχωράει μπροστά. Στον αγώνα μου συνάντησα πολλούς “ισαποστάκηδες”, πολλές γυναίκες δεν μου στάθηκαν. Φοβάμαι τις γυναίκες που θέλουν να τα έχουν καλά με όλους».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
ΕΕΤΑΑ: Πώς θα κάνετε ένσταση για τα voucher παιδικών σταθμών
Το επόμενο Apple Watch ίσως δεν μοιάζει καθόλου με όσα ξέρετε
Ο Φιλοπροοδευτικός Μορφωτικός Σύλλογος Ζαχλωριτίκων για τα 50 χρόνια ζωής ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Μην τις τραβάτε ποτέ: Ο ασφαλής τρόπος να εξαφανίσετε τις παρανυχίδες χωρίς μόλυνση
Έτσι μπορείς να κρύψεις εφαρμογές στο iPhone σου
Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος στην Αγία Λαύρα Καλαβρύτων ΦΩΤΟ
Το λάθος που κάνουμε στο μπαλκόνι και μαζεύει κουνούπια – Πώς θα τα εξαφανίσετε
Η Meta δίνει δωρεάν AI μοντέλο που τρέχει στον υπολογιστή σου
