Εμπορική Ανανέωση: «Ο Γιώργος Βαγενάς θεωρεί τον Σύλλογο κτήμα του»

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη

Εμπορική

«Οι μάσκες έπεσαν, η παράταξη του κυρίου Βαγενά που τόσα χρόνια κινούσε τα νήματα στον Εμπορικό Σύλλογο, αποδεικνύει έμπρακτα με την υποβολή πρότασης μομφής στην πρόεδρο, που προέρχεται από την παράταξη του, ότι θεωρεί τον ιστορικό μας σύλλογο “κτήμα” του !».

Αυτό σημειώνει σε ανακοίνωσή της η παράταξη “Εμπορική Ανανέωση” στρέφοντας τα βέλη της προς τον Γιώργο Βαγενά και κάνοντας λόγο για “πέσιμο” μασκών και δικαίωσή της.

Συνεχίζοντας η ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Πριν λίγους μήνες ο πρώην πρόεδρος Ζαφειρόπουλος αναγκάστηκε σε παραίτηση επειδή όπως έλεγε και ο ίδιος, δεν μπορούσε να είναι στρατιωτάκι της παράταξης Βαγενά. Σήμερα εννιά μήνες μετά βλέπουμε ξανά το ίδιο έργο, με την νυν πρόεδρο να διαμηνύει ξεκάθαρα ότι δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο να δέχεται εντολές και να αποτελεί «υποχείριο» της συγκεκριμένης παράταξης που την ανέδειξε Πρόεδρο.

Τελικά η Εμπορική Ανανέωση δικαιώνεται καθημερινά , ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου τα δυόμιση αυτά χρόνια που έχουν περάσει από τις τελευταίες εκλογές, ήταν απλά ένας στρατιώτης της παράταξης που διοικεί το σύλλογο τα τελευταία 10 χρόνια. Ένας πρόεδρος με δεμένα χέρια ! Ένας Πρόεδρος απλός «εντολοδόχος»!

Εμείς σαν Εμπορική Ανανέωση έχουμε αναδείξει το συγκεκριμένο πρόβλημα από την πρώτη στιγμή! Ευτυχώς όλα αποκαλύφθηκαν και ο εμπορικός σύλλογος είναι έτοιμος να αλλάξει σελίδα με τη βοήθεια όλων των πατρινών εμπόρων. Είμαστε σίγουροι ότι ο εμπορικός σύλλογος θα ανοίξει τις πόρτες του σε λίγους μήνες για όλους τους συναδέλφους!»,