Χαλάνδρι: Νεκρός 53χρονος σε αγώνα δρόμου

Ο αθλητής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Χαλάνδρι

Τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα, Κυριακή (13.10.24) στο Χαλάνδρι, όταν κατά τη διάρκεια του 11ου Αγώνα Ρεματιάς ένας 53χρονος έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Χαλανδρίου, που εξέφρασε τη βαθιά του οδύνη, πιστοποιημένοι νοσηλευτές και εργαζόμενοι που βρίσκονταν στον αγώνα, έκαναν ΚΑΡΠΑ στον 53χρονο χρησιμοποιώντας και απινιδωτή μέχρι την έλευση του ΕΚΑΒ χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα.

Ο αθλητής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Ο Δήμος Χαλανδρίου εκφράζει βαθιά οδύνη για τον αιφνίδιο θάνατο 53χρονου αθλητή κατά τη διάρκεια του 11ου Αγώνα Ρεματιάς» αναφέρεται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση.

«Πιστοποιημένοι νοσηλευτές και εργαζόμενοι έκαναν ΚΑΡΠΑ χρησιμοποιώντας και απινιδωτή μέχρι την έλευση του ΕΚΑΒ χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα. Ο αθλητής μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του» διευκρινίζει ο Δήμος Χαλανδρίου.

«Ζητούμε συγγνώμη για τη διακοπή του αγώνα από τους εκατοντάδες αθλητές που περίμεναν για την διαδρομή των 5 και του 1χλμ., ωστόσο νομίζουμε ότι η γιορτή αυτή του αθλητισμού χάνει το νόημα της μετά από τέτοιο γεγονός. Ο Δήμος Χαλανδρίου και η δ/νση Αθλητισμού εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος» καταλήγει.