Πολυτεχνειούπολη: ΒΙΝΤΕΟ από την στιγμή της επίθεσης στου Ζωγράφου – Ταυτοποίηση του δράστη, έρευνες σε εξέλιξη

Συνεχίζονται οι έρευνες από την ΕΛ.ΑΣ. για το βίαιο επεισόδιο στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου – Η υπάλληλος του κυλικείου παραμένει στο νοσοκομείο

 

Πολυτεχνειούπολη

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το σοβαρό περιστατικό βίας που σημειώθηκε χθες, Δευτέρα, στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, όταν ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε στην υπάλληλο του κυλικείου της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Σήμερα, μετά την ολοκλήρωση των πρώτων ανακριτικών ενεργειών, η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε πως έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία ενός εκ των δραστών, ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 13:05 το μεσημέρι, όταν η υπάλληλος του κυλικείου ειδοποίησε την Άμεση Δράση για φθορές που προκαλούσαν περίπου 15-20 άτομα στο χώρο. Λίγο αργότερα, στις 13:20, η γυναίκα κάλεσε ξανά την αστυνομία για να αναφέρει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από έναν φοιτητή, ο οποίος την χτύπησε στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης για την αφισοκόλληση.

Αναζητούνται και οι υπόλοιποι δράστες

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η αστυνομία έχει ήδη ταυτοποιήσει έναν φοιτητή, ο οποίος φέρεται να ήταν ο δράστης της σωματικής επίθεσης στην υπάλληλο, ενώ συνεχίζεται η αναζήτηση για τα υπόλοιπα άτομα που συμμετείχαν στο επεισόδιο. Οι αρχές εκτιμούν ότι η ένταση μεταξύ των φοιτητών και των υπαλλήλων του κυλικείου σχετίζεται με τις προετοιμασίες για τις εκλογές της 14ης Μαΐου, καθώς φοιτητικές παρατάξεις είχαν διαφωνίες για την αφισοκόλληση.

Η υπάλληλος παραμένει στο νοσοκομείο

Η υπάλληλος του κυλικείου, η οποία υπέστη σοβαρό χτύπημα στο πρόσωπο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παραμένει για περαιτέρω εξετάσεις και νοσηλεία. Η ίδια δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια του περιστατικού ένιωσε μεγάλη αμηχανία και φόβο, ενώ επεσήμανε ότι η κατάσταση εκτραχύνθηκε όταν ζήτησε από τους φοιτητές να απομακρυνθούν από το χώρο του κυλικείου.

 


 

Διαβάστε επίσης

Ενοίκια και ιδιοκτήτες ακινήτων: Τα σενάρια για «κούρεμα» φόρων

Καιρός: Ζεστός Μάης με σκόνη και τοπικές μπόρες – Ποιες περιοχές επηρεάζονται περισσότερο, η πρόγνωση για την Πάτρα

Απίστευτες συμπεριφορές από εκπαιδευτικό στέλεχος της Αχαΐας: Μαθητές γονατίζουν με εντολή της γυμνασιάρχου

Πατρών-Πύργου: Μειώθηκαν στο μισό τα θανατηφόρα τροχαία – Τα κολονάκια σώζουν ζωές

Επίθεση κουκουλοφόρων στην Πολυτεχνειούπολη: Τραυματισμός εργαζόμενης και επίθεση σε λεωφορείο ΒΙΝΤΕΟ

Οι προϋποθέσεις για ένταξη στο πρόγραμμα κατά της παχυσαρκίας

ΒΙΝΤΕΟ φλέγεται για τρίτη ημέρα το Πορτ Σουδάν, θορυβημένος ο Γκουτέρες