Ανδραβίδα: Βίντεο από την αποθήκη που μετέφερε τα πτώματα ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος
Ο δολοφόνος μετέφερε τις σορούς των θυμάτων στην αποθήκη με σκοπό να τα φορτώσει σε τρέιλερ και να τα “εξαφανίσει”
Βίντεο και εικόνες από την αποθήκη που ο δολοφόνος μετέφερε τις σορούς των θυμάτων με σκοπό να τα φορτώσει σε τρέιλερ και να τα “εξαφανίσει” στη συνέχεια, για να μη φανεί ως έγκλημα η απουσία της οικογένειας του Αρμάντο Κλότσι από την περιοχή.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών, ο δράστης μπήκε από την αποθήκη γκαράζ πίσω από το σπίτι που διέμενε η οικογένεια που φέρεται να του ανήκει και από εκεί μπήκε στο σπίτι της οικογένειας.
Ο δράστης σκότωσε με πιστόλι τον 32χρονο Αρμάντο Κλότσι και την 37χρονη σύζυγό του Μαρία ενώ βρίσκοταν στο κρεβάτι – σύμφωνα και με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.
Στη συνέχεια φέρεται να έσυρε τις σορούς του πατέρα και της μητέρας στην αποθήκη για να τις τοποθετήσει πάνω στο τρέιλερ. Άλλωστε έτσι βρέθηκαν – σύμφωνα με αστυνομικές πηγές – τα δύο πτώματα από τους αστυνομικούς, ενώ και η σορός του αγοριού 2,5 ετών δίπλα στο τρέιλερ.
Ο δράστης παράλληλα φαίνεται να καθάριζε το χώρο από ίχνη αίματος ή άλλα στοιχεία που θα μπορούσαν να μαρτυρήσουν τι είχε γίνει.
Ομολόγησε το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα ο 61χρονος – Τους σκότωσε για λίγα ενοίκια!

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τέλος το Call of Duty Warzone σε PS4 και Xbox One τι γίνεται με όπλα και skins
Πάνω από 600 προσλήψεις στις ελληνικές τράπεζες το 2027 με έμφαση στην τεχνητή νοημοσύνη
Αιγιάλεια: Ενημερωτική συνάντηση της Ομοσπονδίας Συλλόγων ΦΩΤΟ
Samsung Galaxy S27 Ultra: Νέα διαρροή αλλάζει τα δεδομένα για τον επεξεργαστή του
Πώς κάνω αίτηση για επίδομα ανεργίας στη ΔΥΠΑ: Βήμα-βήμα η διαδικασία στο gov.gr
