Αχαϊκή: Το βίντεο επικαλείται ο Ναυπακτιακός στην ένσταση

Αχαϊκή: Το βίντεο επικαλείται ο Ναυπακτιακός στην ένσταση

Το βίντεο του αγώνα επικαλούνται οι άνθρωποι του Ναυπακτιακού για να στηρίξουν την ένσταση κατά της Αχαϊκής. Σύμφωνα με το άρθρο 15 του ΚΑΠ, η χρήση οπτικών μέσων (π.χ. βίντεο, φωτογραφίες), ως αποδεικτικού υλικού, σχετικά με τα διαδραματισθέντα στον αγωνιστικό χώρο επιτρέπεται, αυτεπάγγελτα ή κατόπιν καταγγελίας, μίας εκ των δύο συμμετεχουσών στον αγώνα ομάδων αποκλειστικά και μόνο στις εξής περιπτώσεις: α) διαπίστωση λανθασμένης αναγραφής υπαίτιου ποδοσφαιριστή (ταυτότητας προσώπου παραβάτη), β) παράβαση η οποία διεπράχθη και δεν τιμωρήθηκε από τον διαιτητή διότι διέλαθε της προσοχής του. Για τα

διαδραματισθέντα στις εξέδρες του σταδίου και λοιπούς χώρους του γηπέδου

επιτρέπεται η χρήση του βίντεο χωρίς περιορισμούς, κατά τα προβλεπόμενα

στον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ.

Οι άνθρωποι του Ναυπακτιακού υποστηρίζουν ότι εμπίπτει στη δεύτερη περίπτωση, η οποία συνιστά αντικανονική συμμετοχή, σύμφωνα πάλι με τον ΚΑΠ. Αρα, η Αχαϊκή με βάση το φύλλο αγώνα έχει δίκιο, όμως οι γηπεδούχοι με τη χρήση του βίντεο υποστηρίζουν ότι έχουν αυτοί δίκιο!

Πρέπει να σημειωθεί ότι αν ο Ναυπακτιακός έχει δίκιο, εκτός από την Αχαϊκή που θα χάσει το παιχνίδι, τιμωρείται και ο διαιτητής.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ