Η διαιτητής-αστυνομικός που συνέλαβε στην Πάτρα τον 89χρονο
Από τα γήπεδα της Super League και το Champions League η Ελένη Αντωνίου στο καθήκον
Η διεθνής διαιτητής ποδοσφαίρου Ελένη Αντωνίου, που ανήκει την ΕΠΣ Αχαΐας, συμμετείχε στην επιχείρηση της σύλληψης του 89χρονου στην Πάτρα, ο οποίος το πρωί μετά από επίθεση που έκανε σε κτίριο του ΕΦΚΑ, πυροβόλησε έναν εργαζόμενο και λίγο αργότερα σε δικαστικό κτίριο άνοιξε εξ νέου πυρ, τραυματίζοντας ακόμη τέσσερις ανθρώπους. Ο απολογισμός των επιθέσεων ήταν πέντε τραυματίες και δύο δημόσια κτίρια παραβιασμένα.
Μάλιστα η Ελένη Αντωνίου έχει οριστεί να διευθύνει αύριο (29/04/2026) τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Αχαΐας ανάμεσα στον Ατρόμητο Πατρών και τη Θύελλα.
Η κ. Αντωνίου απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της UEFA έχοντας επιλεγεί αρκετές φορές να διευθύνει παιχνίδια στο Champions League.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ξεχάστε το φιδάκι: Αυτό το ρομποτάκι των 40 γραμμαρίων εντοπίζει τα κουνούπια στα 8 μέτρα και τα εξολοθρεύει
Το SafeDrive λύνει το πρόβλημα της λήψης αποφάσεων στην αυτόνομη οδήγηση
«Έρχεται» η παράσταση «Κάθε Πέμπτη Κύριε Γκρην» στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Πάτρας
Τουρισμός για Όλους 2026: Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις
Πώς το μικροσκοπικό VPodDuo φέρνει την επανάσταση στις μοριακές εξετάσεις
