Φάμελλος από την Κοκκινιά: «Ο αγώνας για Ελευθερία και Δημοκρατία είναι διαρκής»
Στην εκδήλωση μνήμης για τους εκτελεσμένους του Μπλόκου της Κοκκινιάς, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε την ανάγκη συνέχισης του αγώνα ενάντια στον φασισμό και υπέρ της Δημοκρατίας.
«Τιμούμε τους ήρωες και τις ηρωίδες της Κοκκινιάς, τους Έλληνες και τις Ελληνίδες της Αντίστασης, που στάθηκαν όρθιοι απέναντι στη ναζιστική θηριωδία και έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, χθες το βράδυ, Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, από την εκδήλωση τιμής και μνήμης στο Μαρτυρικό Μπλόκο της Κοκκινιάς.
Ο κ. Φάμελλος υπογράμμισε ότι η θυσία των αγωνιστών της Κοκκινιάς αποτελεί διαρκή υπενθύμιση πως ο αγώνας για Ελευθερία και Δημοκρατία απαιτεί θυσίες. «Απέναντι στους ναζί, απέναντι στον φασισμό. Μας θυμίζουν ότι ο αγώνας είναι συνεχής και έτσι η Κοκκινιά έγινε σύμβολο. Σύμβολο των αγώνων των Ελλήνων και των Ελληνίδων», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Κλείνοντας τη δήλωσή του, επισήμανε: «Και σήμερα είναι απαραίτητο να δηλώσουμε τη δέσμευσή μας στον αγώνα για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία, αλλά και στον αγώνα για την Ειρήνη, η οποία αμφισβητείται».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
ΕΕΤΑΑ: Πώς θα κάνετε ένσταση για τα voucher παιδικών σταθμών
Το επόμενο Apple Watch ίσως δεν μοιάζει καθόλου με όσα ξέρετε
Πάτρα: Αθλητικό τουρνουά για τα παιδιά στις Παιδικές Κατασκηνώσεις του Δήμου ΦΩΤΟ
Μην τις τραβάτε ποτέ: Ο ασφαλής τρόπος να εξαφανίσετε τις παρανυχίδες χωρίς μόλυνση
Έτσι μπορείς να κρύψεις εφαρμογές στο iPhone σου
Το πιο βρώμικο αντικείμενο δεν είναι το κινητό: Το πανέξυπνο κόλπο με το λευκό ξύδι που πρέπει να ξέρετε
Το λάθος που κάνουμε στο μπαλκόνι και μαζεύει κουνούπια – Πώς θα τα εξαφανίσετε
Η Meta δίνει δωρεάν AI μοντέλο που τρέχει στον υπολογιστή σου
