Το ιδιαίτερο έργο του Γιώργου Κατσίποδου για τα παιδιά της «ΦΛΟΓΑΣ»

Ο κ. Κατσίποδος δημιούργησε με πολύ αγάπη ένα ελπιδοφόρο πίνακα για τα παιδιά που ασθενούν από καρκίνο.

Κατσίποδου Κατά την παραλαβή του πίνακα οι μητέρες και εθελόντριες της «ΦΛΟΓΑΣ» Αγγελική Ζαφείρη και Αθηνά Ζαφειροπούλου

Ο  αγαπητός “παππούς των παιδιών “ κ. Γιώργος Κατσίποδος, ο οποίος με τα πινέλα του έχει ομορφύνει δεκάδες σχολεία της Πάτρας , καθώς και άλλους χώρους, δεν ξέχασε  τα παιδιά με καρκίνο.

Φρόντισε  με ένα ιδιαίτερο έργο ζωγραφικής να ομορφύνει το νέο γραφείο  του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική  Ασθένεια “Φλόγα” Παράρτημα Αχαΐας.

Ο κ. Κατσίποδος δημιούργησε με πολύ αγάπη ένα ελπιδοφόρο πίνακα για τα παιδιά που ασθενούν από καρκίνο.

Τα παιδιά  οι γονείς  και οι εθελοντές της Φλόγας εκφράζουν δημοσίως τις θερμές τους ευχαριστίες προς το  κ. Γιώργο Κατσίποδο ο οποίος είναι πλέον μέλος  της μεγάλης οικογένειας της “Φλόγας”.

Με  τη γενναιόδωρη ενέργεια του ενισχύει το μήνυμα του συλλόγου μας πως όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε αναμμένη τη «ΦΛΟΓΑ» της ελπίδας για όλα τα παιδιά που βρίσκονται στο κρεβάτι κάποιου νοσηλευτικού ιδρύματος.