Ανοιχτό ευχαριστήριο – Ο Απόστολος Λιούρδης για το θάνατο της Αγκυς…

«Τα χιλιάδες μηνύματα, αναρτήσεις, δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο επισφράγησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εκτίμηση, το σεβασμό και την αγάπη που τρέφατε για εκείνη…»

 

λιουρδης

Ανοιχτό και δημόσιο ευχαριστήριο από τον Απόστολο Λιούρδη προς τον απλό κόσμο, γνωστούς και αγνώστους που έσπευσαν να του ευχηθούν για το θάνατο της Αγλαΐας (Άγκυς) Λιούρδη, Επίκουρης Καθηγήτριας Ποινικού Δικαίου, με καταγωγή από τον Πύργο.

Εγραψε ο κ. Λιούρδης: «Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς γνωστούς και αγνώστους που με την παρουσία σας, τα καλά σας λόγια, και τη σκέψη σας, μας συμπαραστάθηκατε στο βαρύτατο πένθος για τη μεγάλη απώλεια που βιώνουμε, της αγαπημένης μας Αγκυς. Αυτές οι εκδηλώσεις αγάπης και συμπαράστασης, απαλύνουν τον πόνο μας, αποτελούν την καθολική αναγνώριση του ακέραιου χαρακτήρα της και της σημαντικης επιστημονικης-επαγγελματικης της δραστηριοτητας και βεβαια τα χιλιαδες μηνυματα, αναρτησεις, δημοσιευματα στον εντυπο και ηλεκτρονικο τυπο επισφραγησαν με τον καλυτερο δυνατο τρόπο την εκτίμηση, το σεβασμό και την αγάπη που τρεφατε για εκεινη».