Από το Tik-Tok στις αδυναμίες του Σταδίου

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαϊας και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ Αγγελος Δανιήλ δε μάσησε τα λόγια του κατά τη διάρκεια της ημερίδας για τον αθλητισμό και την οικονομία που διοργάνωσε η «Π». Οι αναφορές του ειδικά για το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, μας θύμισαν το περίφημο Tik-Tok του περασμένου φθινοπώρου!

Tik-Tok Καλά κι ωραία τα Tik-Tok όμως υπάρχει και ο πραγματικός κόσμος όπως διαπιστώσαμε από τα λεγόμενα του Αγγελου Δασνιήλ

Ηταν παραμονές των δημοτικών εκλογών του περασμένου Οκτωβρίου όταν το περίφημο… Tik-Τok της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Παμπελοποννησιακό Στάδιο έκλεψε την παράσταση και, παράλληλα, μέσω οργανωμένων και μη «στρατών» στα social media, έκανε τον γύρο της Ελλάδας, προκαλώντας από θετικά έως εγκωμιαστικά σχόλια (συνέπεσε, άλλωστε, και με την περίοδο που είχαν έρθει στο προσκήνιο τα προβλήματα με το στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ).

Η αλήθεια είναι ότι η επιτυχημένη σκηνοθεσία «τύπου Αϊζενστάιν, Αλεξάντροφ κι άλλων λαϊκών καλλιτεχνών» όπως την χαρακτήρισαν πολλοί τότε, έδωσε όχι μόνον πόντους, αλλά ίσως και 1-2 ποσοστιαίες μονάδες στη Λαϊκή Συσπείρωση που κέρδισε τις εντυπώσεις. Οπως έλεγαν και οι παλιότεροι συνάδελφοί μας στον χώρο ΜΜΕ: «Στο ΚΚΕ είναι μανούλες στην προπαγάνδα!».

Οι τοποθετήσεις, όμως, που έκανε στην πρόσφατη αθλητική ημερίδα της «Π» ο πρόεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ Αγγελος Δανιήλ φανέρωσαν χτυπητές αδυναμίες της εγκατάστασης, απομυθοποιώντας εν μέρει πράγματα και καταστάσεις.

Τι είπε ο Αγγελος Δανιήλ; Οτι το Στάδιο δεν πληροί τις σύγχρονες προδιαγραφές για να διοργανώσει αγώνες εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου κι έτσι χάνονται σημαντικές αναπτυξιακές ευκαιρίες για την Πάτρα. Στα παραπάνω προσθέστε και την ανάγκη αλλαγής του τάπητα του στίβου στο Στάδιο για να μπορούν να φιλοξενούνται και μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις κλασικού αθλητισμού. Η δημοτική αρχή καλείται να βρει λύσεις σε συνεργασία με την Πολιτεία κι αν η τελευταία δεν ανταποκριθεί φυσικά και θα πρέπει να καταγγελθεί. Της καταγγελίας, όμως, πρέπει να προηγηθεί η απόπειρα συνεννόησης. Πρώτα συζητάμε και μετά φωνάζουμε…