Αιτωλοακαρνανία: 16χρονος κατέληξε από το πανηγύρι στο νοσοκομείο – Ο διοργανωτής του γλεντιού κατηγορείται για παροχή αλκοόλ σε ανήλικο
Σε πανηγύρι στην Κατούνα, ένας 16χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο λόγω μέθης, αφού του προσφέρθηκε αλκοόλ από τον υπεύθυνο της εκδήλωσης. Η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία για το περιστατικό.

Δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα σχημάτισαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, καθώς φέρεται να παρείχε σε 16χρονο ανήλικο αλκοολούχο ποτό, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης (πανηγυριού) την οποία είχε οργανώσει και για την οποία είχε την ευθύνη.
Ο ανήλικος, σε κατάσταση μέθης, μεταφέρθηκε αρχικά από συγγενικό του πρόσωπο στο Κέντρο Υγείας Κατούνας, ενώ στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Μετά την ιατρική φροντίδα, ο 16χρονος αποχώρησε από το νοσοκομείο, ενώ η υπόθεση έχει πλέον πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News