Ήπια πτώση στο Χρηματιστήριο Αθηνών – Στις 1.743,75 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Με αρνητικό πρόσημο ξεκίνησε η σημερινή (28/3) συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, σε κλίμα ανάλογο με τις ευρωπαϊκές αγορές, με επιμέρους πιέσεις σε τραπεζικές μετοχές.

Ήπια πτώση στο Χρηματιστήριο Αθηνών – Στις 1.743,75 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Ήπια πτώση καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τον Γενικό Δείκτη να διαμορφώνεται στις 1.743,75 μονάδες, σημειώνοντας υποχώρηση κατά 0,14%. Η αξία των συναλλαγών φτάνει τα 13,85 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης υποχωρεί κατά 0,26%, ενώ ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης εμφανίζει ενίσχυση 0,32%.

Στο ταμπλό, ανοδικά ξεχωρίζουν οι μετοχές των Lamda Development (+2,07%), Coca Cola HBC (+1,11%) και Jumbo (+0,85%). Αντιθέτως, πιέσεις δέχονται οι τίτλοι των Πειραιώς (-1,52%), Εθνικής (-0,92%), ΔΕΗ (-0,85%) και Τιτάν (-0,80%).

Ανοδικά κινούνται 41 μετοχές, 36 σημειώνουν πτώση και 9 παραμένουν αμετάβλητες.

Στο σύνολο της αγοράς, τις μεγαλύτερες αποδόσεις καταγράφουν οι μετοχές: Κλωστήρια Ναυπάκτου (+2,79%) και Χαϊδεμένος (+2,63%), ενώ τη μεγαλύτερη υποχώρηση εμφανίζουν οι Νάκας (-3,85%) και Γενική Εμπορίου (-3,10%).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Πως επηρεάζει η παρέμβαση του Αρείου Πάγου τη Δικαιοσύνη στη δίκη της «Αχαϊκής»

Τέμπη – Προανακριτική Επιτροπή: Με υπόμνημα η κατάθεση Τριαντόπουλου, τα επόμενα βήματα, αντιδράσεις της αντιπολίτευσης

Αγορά: Πρεμιέρα για το «Καλάθι του Πάσχα», τι θα περιλαμβάνει

Με βροχές ο καιρός σήμερα 28/03/2025, η πρόγνωση για την Πάτρα, πως θα εξελιχθεί τις επόμενες ημέρες

Μερομήνια 2025: Πώς θα είναι ο καιρός το Πάσχα και την Πρωτομαγιά

Βασιλιάς Κάρολος: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ακύρωσε το πρόγραμμά του

Αχαΐα: Πατρινοί σε κλοπή ράβδων χρυσού, η διάρρηξη σε σπίτι επιχειρηματία