Ποδηλάτης παρασύρθηκε από ΙΧ και έχασε τη ζωή του!

Στον επαρχιακό δρόμο Φραγκόσκαλας-Μαλευρό, κοντά στο Αγρίνιο

Ποδηλάτης παρασύρθηκε από ΙΧ και έχασε τη ζωή του!

Δυστυχώς μία τραγωδία εκτυλίχτηκε σήμερα (5/8/2025) στον επαρχιακό δρόμο Φραγκόσκαλας – Μαλευρό, κοντά στο Αγρίνιο, όταν ποδηλάτης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Από το Νεπάλ συνελήφθησαν στη Δυτική Αχαΐα!

Μάλιστα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα, ένας 50χρονος άνδρας από το Αγρίνιο, κινούνταν με ποδήλατο στη συγκεκριμένη διαδρομή μαζί με ακόμη έναν ποδηλάτη, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Έτσι η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα ο ποδηλάτης να τραυματιστεί θανάσιμα.

Όπως γνωστοποιήθηκε ο άτυχος άνδρας ονομάζεται Παναγιώτης Μπουλούμπασης, ήταν ιδιωτικός υπάλληλος και πατέρας ενός παιδιού, γεγονός που συγκλονίζει ακόμη περισσότερο την τοπική κοινωνία.

Όσον αφορά τον οδηγό του ΙΧ που ενεπλάκη στο δυστύχημα συνελήφθη, ενώ την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος έχει αναλάβει η Τροχαία Αγρινίου. Πλέον οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, με στόχο να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του τραγικού περιστατικού.