Η μεγάλη επιστροφή για τους μικρούς της ΑΕ Γλαύκου Έσπερου ΦΩΤΟ
Τζάμπολ στην Ακαδημία του Συλλόγου το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου

Με μία καλαίσθητη ανακοίνωση η ΑΕ Γλαύκου Έσπερου γνωστοποίησε το τζάμπολ στην Ακαδημία της για τη φετινή χρονιά για τα παιδιά ηλικίας από 6 έως και 13 ετών.
«Ήταν έτοιμος να με πάρει αγκαλιά και πάλι»! Η απίθανη ατάκα του Ποτσέκο για τον Γιάννη
Η ανακοίνωση περιλαμβάνει λεπτομέρειες για τη φιλοσοφία της Ένωσης και τον τρόπο λειτουργίας της Ακαδημίας της και έχει ως εξής:
Τώρα η αναμονή έφτασε στο τέλος της! Πλέον οι αθλητές και οι αθλήτριες μας, ηλικίας από 6 έως 13 ετών (γεν.2012-2019), επιστρέφουν με ενθουσιασμό στα παρκέ, καθώς οι προπονήσεις έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2025.
Στην οικογένεια της Ένωσης με οδηγό την αγάπη για τον αθλητισμό, το μπάσκετ και – πάνω απ’ όλα – τα παιδιά, έχουμε δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που συνδυάζει τον κοινωνικό και παιδαγωγικό ρόλο της Ακαδημίας. Ο στόχος μας είναι τα παιδιά να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν και να προετοιμαστούν για το επόμενο βήμα, τόσο στον αθλητισμό όσο και τη ζωή.
Σκοπός μας είναι οι μικροί μας αθλητές και αθλήτριες:
– να μάθουν να αγαπούν το μπάσκετ και τον αθλητισμό,
– να μάθουν να συνεργάζονται,
– να μάθουν να σέβονται τους συναθλητές και τις συναθλήτριές τους, το περιβάλλον και το ίδιο το παιχνίδι,
– και φυσικά να μάθουν να διασκεδάζουν εντός αγωνιστικού χώρου.
Έχοντας όλα αυτά τα στοιχεία θα συνεχίσουν να προοδεύουν και να αγαπούν πραγματικά τον Αθλητισμό!
Η διοίκηση της Ένωσης συνεχίζοντας με συνέπεια την αναβάθμιση των εγκαταστάσεών μας φρόντισε να αλλάξουν πρόσωπο και να μεταμορφωθούν σε σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο στα Κρύα Ιτεών (Μαρκιανού 60 & Νηρηίδων), πλήρως εξοπλισμένο να καλύψει τις ανάγκες κάθε αθλητή και αθλήτριας. Το νέο παρκέ, τα ανακαινισμένα αποδυτήρια, αλλά και οι ενεργειακές παρεμβάσεις (με θερμομονωτικά πάνελ στη στέγη) εξασφαλίζουν ιδανικές συνθήκες προπόνησης σε κάθε εποχή.
Στην οικογένεια της Ένωσης με ενθουσιασμό και όραμα, σας περιμένουμε για μία νέα, γεμάτη δράση και προκλήσεις σεζόν!
Υπεύθυνος σχεδιασμού και υλοποίησης του προγράμματος της Ακαδημίας είναι ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μας, Βαγγέλης Φλωράτος, ενώ Τεχνικός Σύμβουλος είναι ο προπονητής της Ανδρικής ομάδας, Κώστας Ρουμελιώτης.
Σημαντικός είναι ο ρόλος στην Ακαδημία μας των καταρτισμένων προπονητών μας, συγκεκριμένα των Κωνσταντίνου Ζωγόπουλου, Γιώργου Καπογιαννόπουλου, Δημήτρη Κεπενού, Σάκη Κωνσταντόπουλου, Θεόδωρου Σταμούλη και του υπεύθυνου της αθλητικής βελτίωσης Νίκου Μοναστιρλή.
Η ασφάλεια όλων αποτελεί βασική μας προτεραιότητα για αυτό και στη διάρκεια των προπονήσεων της Ακαδημίας μας θα υπάρχουν η απαραίτητη πρόνοια και η ιατρική κάλυψη προκειμένου να αντιμετωπιστεί οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό.
Οι εγγραφές στο πρωτοποριακό πρόγραμμα της Ακαδημίας της Ένωσης έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην γραμματεία του Συλλόγου, την κ. Αδαμαντία Παπαγεωργοπούλου και τον κ, Φάνη Ανδρουτσόπουλο τα σαββατοκύριακα 10.00-13.00 στο Αθλητικό μας Κέντρο στα Κρύα Ιτεών (Μαρκιανού 60 & Νηρηίδων).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 6938102031 (κ. Αδαμαντία Παπαγεωργοπούλου) Σάββατο και Κυριακή, 10.00-13.00 και από Δευτέρα έως Παρασκευή 18.00-20.00.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News