Ο Ολυμπιακός αποκτά δυνατό «συμπαίκτη» στο μπάσκετ – Εταιρεία ζάμπλουτης οικογένειας μπαίνει χορηγός

Πρόκειται για μια σημαντική χορηγική συμφωνία που έκανε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία θα έχει πλέον έναν νέο… συμπαίκτη.

Ο Ολυμπιακός αποκτά δυνατό «συμπαίκτη» στο μπάσκετ - Εταιρεία ζάμπλουτης οικογένειας μπαίνει χορηγός

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη 9 Ιουλίου και ώρα 14:00 θα παρουσιάσει τον νέο μεγάλο χορηγό με τον οποίο θα συνεργαστεί, την εταιρία ΑρρένΑ της οικογένειας Τσάκου.

Πρόκειται για μια σημαντική χορηγική συμφωνία που έκανε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία θα έχει πλέον έναν νέο… συμπαίκτη.

Η εταιρία ΑρρένΑ μια μάρκα φυσικού μεταλλικού νερού, γνωστή για την προέλευσή της από την ελληνική φύση και την καταλληλότητά της για δίαιτες χαμηλές σε νάτριο.

Παρόντες στην παρουσίαση του εν λόγω χορηγού θα είναι και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, οι οποίοι αναμένεται να τεθούν και στην διάθεση του Τύπου, προκειμένου να απαντήσουν σε πολλά από τα σημαντικά ζητήματα της ΚΑΕ.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέο σχετικά με την παραχώρηση του ΣΕΦ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός.