Οι 9 υποψήφιοι του ΚΚΕ στην Αιτωλοακαρνανία

Την εκδήλωση – παρουσίαση άνοιξε ο γραμματέας της ΤΕ Πάνος Σταθελάκης ενώ την κεντρική ομιλία είχε ο νυν βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, Αντισυνταγματάρχης εα Νίκος Παπαναστάσης.

Οι 9 υποψήφιοι του ΚΚΕ στην Αιτωλοακαρνανία

Στην παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ για την Αιτωλοακαρνανία, ενόψει εκλογών, προχώρησε την ΤΕ του κόμματος σε πολιτική εκδήλωση στο Αγρίνιο.

Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας της ΤΕ Πάνος Σταθελάκης ενώ την κεντρική ομιλία είχε ο νυν βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, Αντισυνταγματάρχης εα Νίκος Παπαναστάσης.

Υποψήφιοι θα είναι ο πρόεδρος των νοσοκομειακών ιατρών, Μάκης Αραβανής, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, Σπύρος Κοτοπούλης, η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Αθηνά Κουτρούμπα, η πρόεδρος του Συνδικάτου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας Σούλα Μπούρα όπως και η γραμματέας του Συνδικάτου Σοφία Καζαρίδη-Πάτουλα. Επίσης, ο πρώην διεθνής διαιτητής και νυν πρόεδρος του διορισμένου ΔΣ της ΕΠΣ του νομού, Βασίλης Νικάκης, η δημοτική σύμβουλος Αμφιλοχίας, Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου και ο καθηγητής εφαρμοσμένων μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο της Νάπολης, Κώστας Σιέττου.