Κίνα: ΒΙΝΤΕΟ από τη στιγμή που ακροβάτισσα πέφτει από μεγάλο ύψος και βρίσκει τραγικό θάνατο

Τραγωδία σημειώθηκε κατά τη διάρκεια μιας παράστασης στην πόλη Suzhou της κεντρικής επαρχίας Anhui στην Κίνα.

Κίνα

Σε βίντεο καταγράφηκε η τρομακτική στιγμή που μια ακροβάτισσα στην Κίνα πέφτει από μεγάλο ύψος και βρίσκει τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια του κοινού.

Συγκεκριμένα, η 37χρονη ακροβάτισσα στην Κίνα, έχασε με σοκαριστικό τρόπο τη ζωή της μετά από πτώση που είχε κατά τη διάρκεια παράστασης το Σάββατο 15 Απριλίου.

Η ακροβάτισσα έπεσε αφού ο ακροβάτης παρτενέρ της, που είναι και σύζυγός της, δεν κατάφερε να την πιάσει με τα πόδια του κατά τη διάρκεια ενός ακροβατικού κόλπου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να της σώσουν τη ζωή, η Sun κατέληξε από τα τραύματά της. Αφήνει πίσω της δύο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα, η Sun έπεσε από ύψος άνω των 10 μέτρων από το έδαφος. Οι αναφορές λένε ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί δεν μπόρεσαν να την κρατήσουν στη ζωή.

Στο βίντεο, οι θεατές ακούγονται να ουρλιάζουν καθώς η Sun χάνει τη λαβή της. Ένας συνάδελφός της δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι εξακολουθούσε να αναπνέει «αδύναμα» μετά την πτώση. Οι Αρχές ερευνούν πώς η Sun εκτελούσε το ακροβατικό της χωρίς τις κατάλληλες προφυλάξεις ασφαλείας.

Οι αρχικές αναφορές δείχνουν ότι η παράσταση έλαβε χώρα σε ένα τοπικό αγρόκτημα στο Hougao. Το Hougao είναι ένα χωριό στο Suzhou, μια πόλη στο βόρειο τμήμα της επαρχίας Anhui της Κίνας.

Στρώματα ασφαλείας ή δίχτυα
Πλάνα από το περιστατικό κοινοποιήθηκαν ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας την κατακραυγή των Κινέζων διαδικτυακών πολιτών που ζήτησαν καλύτερα μέτρα ασφαλείας στον κλάδο των ακροβατικών. Ορισμένοι χρήστες σχολίασαν ότι είχαν δει παρόμοιες παραστάσεις να λαμβάνουν χώρα στη χώρα χωρίς στρώματα ασφαλείας ή δίχτυα.

Το ζευγάρι δούλευε μαζί για πολλά χρόνια και συχνά εμφανιζόταν χωρίς ζώνες ασφαλείας «για χάρη της καλής εμφάνισης», σύμφωνα με την εφημερίδα The Paper, έναν δημοφιλή ειδησεογραφικό ιστότοπο στην Κίνα. Η απόφαση να μη χρησιμοποιούν ζώνες ασφαλείας φέρεται να οφείλεται στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό χαρακτήρα της βιομηχανίας, με τους καλλιτέχνες να κερδίζουν περισσότερα χρήματα αναλαμβάνοντας πιο ριψοκίνδυνες παραστάσεις.