Διπλό «ανάσα» για Αστέρα Τέμενης, «αυτοκτονία» για Γαλήνη – Φωτογραφίες

Ο Αστέρας Τέμενης απέδρασε με ένα τεράστιο διπλό από την Πάτρα, με τη Γαλήνη να παθαίνει «μπλακ-άουτ» στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Αστέρα Τέμενης Ο Αστέρας Τέμενης πανηγύρισε ένα ανέλπιστο διπλό

Τι κι αν η Γαλήνη βρισκόταν μπροστά – ακόμη και με διψήφιες διαφορές – στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Αστέρα Τέμενης για την προτελευταία αγωνιστική της National League 2; Η ομάδα της Αιγιάλειας κατάφερε να αποδράσει από το δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Παναγίας Αλεξιώτισσας με ένα τεράστιο διπλό, επικρατώντας με 80-76. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα τραγικό 7λεπτο στην τελευταία περίοδο, το οποίο εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον οι φιλοξενούμενοι.

Αστέρα Τέμενης Αστέρα Τέμενης Αστέρα Τέμενης

Διαιτητές: Λογοθέτης-Καμήτσος-Ελ Ανύ. Τα 10λεπτα: 25-15, 45-33 (ημ.), 60-56, 76-80.

ΓΑΛΗΝΗ (Γιαννόπουλος): Τοπιντζής 19 (2), Τριανταφύλλου 7, Σταθόπουλος 12 (1), Βαμβουκάκης 21 (3), Γοργότσης 15, Αθανασόπουλος 2, Κουνάδης, Χρήστου.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Μπερδέσης): Καρλής 18 (2), Κούτρας 6 (2), Κανελλάκης 8 (1), Μανωλάκης 20, Βουρνάς 14, Σταθακόπουλος 2, Σκάνδαλος 3, Ιατρόπουλος 9 (1).

Αστέρα Τέμενης Αστέρα Τέμενης Αστέρα Τέμενης

«Είμαστε λίγο απογοητευμένοι γιατί μπορούσαμε να νικήσουμε, όμως είμαι υπερήφανος για τα παιδιά γιατί έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια. Χάσαμε στις λεπτομέρειες. Μας είχαν τελειωμένους, όμως εμείς πολεμάμε και θα πάμε στα πλέι-άουτ», δήλωσε ο προπονητής της Γαλήνης Κώστας Γιαννόπουλος. «Θα δώσουμε και την ψυχή μας να σώσουμε την ομάδα. Οταν μάθαμε ότι η Αχαγιά ΄82 νίκησε τη Νικόπολη κάπου χαλαρώσαμε. Αν σωθεί η ομάδα, αυτοί οι αθλητές θα είναι οι πιο μάγκες όλων των εποχών στη Γ΄ Εθνική!».

Αστέρα Τέμενης Αστέρα ΤέμενηςΑστέρα Τέμενης