Δυο μετάλλια για την Πάτρα στο ΣΕΦ- Μπράβο σε Ντεντόπουλο και Παπανδρεοπούλου!

Ο Κωνσταντίνος Ντεντόπουλος και η Καλλιόπη Παπανδρεοπούλου θριάμβευσαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου Ανδρών-Γυναικών στο ΣΕΦ.

Δυο μετάλλια για την Πάτρα στο ΣΕΦ- Μπράβο σε Ντεντόπουλο και Παπανδρεοπούλου! Ο Κωνσταντίνος Ντεντόπουλος στο βάθρο στο ΣΕΦ

Η Πάτρα τα πήγε εξαιρετικά στο 39ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου Ανδρών-Γυναικών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Δυο μετάλλια για την Πάτρα στο ΣΕΦ- Μπράβο σε Ντεντόπουλο και Παπανδρεοπούλου!

Τα φώτα έπεσαν επάνω στον Κωνσταντίνο Ντεντόπουλο της Ολυμπιάδας, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 5.000μ. βάδην με 21.25.45 και στην Καλλιόπη Παπανδρεοπούλου του Κούρου, η οποία πανηγύρισε το χάλκινο μετάλλιο στο ύψος με 1.65μ. Ο Κωνσταντίνος Ντεντόπουλος, που κατέκτησε το 31ο μετάλλιό του σε Πανελλήνια πρωταθλήματα, προπονείται με την Ντίνα Μπορνιβέλλι, ενώ η Καλλιόπη Παπανδρεοπούλου, που έφτασε στα 7 Πανελλήνια μετάλλια, με τον Αλέξανδρο Παπανδρεόπουλο.

Δυο μετάλλια για την Πάτρα στο ΣΕΦ- Μπράβο σε Ντεντόπουλο και Παπανδρεοπούλου!Δυο μετάλλια για την Πάτρα στο ΣΕΦ- Μπράβο σε Ντεντόπουλο και Παπανδρεοπούλου!Δυο μετάλλια για την Πάτρα στο ΣΕΦ- Μπράβο σε Ντεντόπουλο και Παπανδρεοπούλου!Δυο μετάλλια για την Πάτρα στο ΣΕΦ- Μπράβο σε Ντεντόπουλο και Παπανδρεοπούλου!

Ξεχώρισαν, επίσης, οι προσπάθειες στα 1.500μ. των Θόδωρου Βλάχου και Νίκου Μπιλιανού του Πέλοπα με 7η θέση (4.06.90) και 8η θέση (4.16.92) αντίστοιχα. Παράλληλα, η Μυρτώ Βαλαχά, επίσης του Πέλοπα, ήταν 4η στα 1.500μ. με 4.32.22, ενώ η Χαραλαμπία Ζαχαροπούλου της Ολυμπιάδας ήταν 7η στα 5.000μ. βάδην με 26.39.50.

Δυο μετάλλια για την Πάτρα στο ΣΕΦ- Μπράβο σε Ντεντόπουλο και Παπανδρεοπούλου!