Τραγωδία στο Φρακτό Δράμας: Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο ορειβάτης μετά την πτώση από επίθεση αρκούδας
Οι άνδρες της ΕΜΑΚ εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του τον ορειβάτη που δέχτηκε επίθεση από αρκούδα στη Δράμα.

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο δεύτερος ορειβάτης που αγνοούνταν στη δασική περιοχή του Φρακτού στη Δράμα, μετά από επίθεση αρκούδας, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Πρόκειται για τον Χρήστο, ο οποίος φέρεται να παρασύρθηκε και να έπεσε σε χαράδρα, όταν το άγριο ζώο τον έσπρωξε στον γκρεμό.
Το περιστατικό συνέβη κατά την επιστροφή των δύο φίλων από ορειβατική εξόρμηση.
Ο επιζών, Δημήτρης, κατέθεσε πως το ζώο του επιτέθηκε ξαφνικά και σώθηκε χάρη στην επέμβαση του σκύλου του και την χρήση σπρέι πιπεριού.
Όπως ανέφερε, η αρκούδα στη συνέχεια κινήθηκε προς τον Χρήστο, που βρισκόταν κοντά στην άκρη του γκρεμού, και τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα την πτώση του.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News