Καραλής, Τζένγκο και Γκούσιν ετοιμάζεται για το Diamond League

Η Σιαμέν έχει βάλει τα καλά της και είναι έτοιμη για το πρώτο Diamond League του 2025. Και η αλήθεια είναι ότι στον αγώνα της κινεζικής πόλης το ελληνικό ενδιαφέρον θα είναι έντονο.
Εμμανουήλ Καραλής, Ελίνα Τζένγκο και Τατιάνα Γκούσιν θα αγωνιστούν το Σάββατο (26/4, τηλεοπτική μετάδοση ΕΡΤ3, 14:00) στο πρώτο Diamond League της σεζόν.
Ο Καραλής μετά από τα επτά πανελλήνια ρεκόρ στο επί κοντώ που σημείωσε στη χειμερινή σεζόν με τελευταίο το πέρασμα του από τα 6,05 μ. που του χάρισε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νανζίνγκ, επιστρέφει στην Κίνα για την πρεμιέρα του στον ανοιχτό στίβο.
Στον αγώνα του θα βρεθεί αντιμέτωπος με όλα τα μεγάλα ονόματα του αγωνίσματος του όπως ο Σουδός Αρμάντ Ντουπλάντις αλλά και ο Αμερικανός Σαμ Κέντρικς με τους οποίους είχε συμπληρώσει το βάθρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Στον αγώνα μετέχουν συνολικά 11 αθλητές.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News